Πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ έως το 2027 η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

April 15, 2022 - 15:11
0 comments

Ένα βήμα πιο κοντά στην έναρξη της περιόδου υποβολής των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης (ΕΑΕ) για τη φετινή χρονιά μας φέρνει η ολοκλήρωση του 1ου σταδίου αξιολόγησης των φακέλων των 502 υποψήφιων προς πιστοποίηση Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) και το 2ου σταδίου των σχετικών εξετάσεων πιστοποίησης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, την 14η Απριλίου:

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι, 412 εξ αυτών πληρούσαν όλες τις απαιτήσεις της Πρόσκλησης, ενώ τα υπόλοιπα 90 είχαν κάποιες ελλείψεις δικαιολογητικών ή τεκμηρίωσης, οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά στην επισυναπτόμενη κατάσταση ανά ΚΥΔ.

Κατόπιν τούτων και προκειμένου να συντμηθούν οι χρόνοι της προβλεπόμενης στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος διαδικασίας, καλούνται τα 90 αναφερόμενα στην επισυναπτόμενη κατάσταση ΚΥΔ με τις διαπιστωθείσες ελλείψεις, να μεριμνήσουν ώστε να υποβάλλουν άμεσα ένσταση, προσκομίζοντας ταυτόχρονα τα πλήρη δικαιολογητικά μέχρι και την Τρίτη 26/4 και ώρα 13.00, ώστε να αξιολογηθούν και να συμπεριληφθούν σε πρόσθετη Υπ. Απόφαση, τις επόμενες ημέρες. Οι ενστάσεις με επισυναπτόμενα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν στο email: [email protected].

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας, πιστοποιημένο ΚΥΔ από το 2014 για το Νομό Ξάνθης και από το 2015 για το Νομό Καβάλας, έλαβε εκ νέου πιστοποίηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τα έτη 2022-2027 για τους νομούς Ξάνθης και Καβάλας από το 1ο στάδιο της διαδικασίας αξιολόγησης. 

Από το 2014, η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης έχει εξυπηρετήσει στα γραφεία της σε Ξάνθη και Χρυσούπολη, 11.031 δηλώσεις παραγωγών φυτικής και ζωικής παραγωγής του νομού Ξάνθης και 5.657 δηλώσεις παραγωγών του νομού Καβάλας.

Σε αναμονή της νέας περιόδου των ενιαίων αιτήσεων ενίσχυσης, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τη συνεργασία όλα τα προηγούμενα χρόνια και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με την ίδια ενέργεια και αφοσίωση καθώς και να σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις αλλαγές που έρχονται στη διαδικασία υποβολής των δηλώσεων την περίοδο 2022-2027.