Business Story #8.2: Bella Vista Luxury Apartments

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Business Story #8.2: Bella Vista Luxury Apartments

0 comments
Στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που αποτελούμε μέρος της τουριστικής ανάπτυξης στο σμαραγδένιο νησί του βορείου αιγαίου, τη Θάσο. Υποστηρίζουμε την υλοποίηση των επιχειρηματικών οραμάτων 7 επενδυτών από την Ξάνθη και τη Θάσο για τη δημιουργία των δικών τους τουριστικών καταλυμάτων στο νησί. Αξιοποιώντας τα χρηματοδοτικά εργαλεία του απερχόμενου ΕΣΠΑ 2014-2020 με τη βοήθεια των έμπειρων στελεχών της ena, οι νέες επιχειρήσεις κατάφεραν να εγκριθούν προς χρηματοδότηση στο 50% των δαπανών τους από τη δράση “Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων” του Ε.Π. “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία”, ΕΣΠΑ 2014-2020.
 
Οι επιδοτούμενες δαπάνες αφορούσαν κτιριακές εργασίες, προμήθεια και εγκατάσταση μηχανημάτων και εξοπλισμού, συστήματα διασφάλισης ποιότητας, προβολή, λογισμικά, μεταφορικά μέσα και συμβουλευτική.
 
Ένας από τους 7 επενδυτές ειναι η εταιρεία Αφοί Παπαμάρκου Ο.Ε. Το τμήμα Μάρκετινγκ της ena, στο πλαίσιο της δημιουργίας του νέου Business Story, είχε την χαρά και την τιμή να επισκέφτει τα τουριστικά καταλύματα Bella Vista Luxury Apartments και να συνομιλήσει με τον κ. Παπαμάρκο Νίκο και τον υιό του Θεόδωρο, αποκομίζοντας μια μικρή γεύση από την φιλοξενεία και τις παροχές που προσφέρουν, την οποία θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε μέσα από τις απαντήσεις τους:
 

Πώς γεννήθηκε η ιδέα για το νέο εγχείρημα σας;

Για χρόνια κάναμε διακοπές στη Θάσο. Το 2008 αποφασίσαμε για την αγορά ενός οικοπέδου απλά ως επένδυση. Αργότερα, βλέποντας την ραγδαία ανάπτυξη της περιοχής αλλά και τη δυνατότητα ένταξης στο ΕΣΠΑ, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην κατασκευή του συγκροτήματος.
 

Πώς συνέβαλε η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης και η χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ στην υλοποίηση του εγχειρήματος;

Η ena ήταν ο σύμβουλός μας τόσο στη διαδικασία υποβολής της πρότασης όσο και στη διάρκεια υλοποίησής της. Μαζί αντιμετωπίσαμε την τεράστια γραφειοκρατία του προγράμματος. Η χρηματοδότησή από το ΕΣΠΑ, ιδίως η προκαταβολή που πήραμε, ήταν καταλυτική για την γρήγορη υλοποίηση της επένδυσης.
 

Τι κάνει την επιχείρηση σας ξεχωριστή;

Νομίζω το αρχιτεκτονικό της σχέδιο, η άνεση των χώρων, η τοποθεσία και η ποιότητα του εξοπλισμού.
 

Πείτε μας δυο λόγια για την επιχείρηση σας.

Το Bella Vista Luxury Apartments βρίσκεται σε έναν παλιό ελαιώνα στην Σκάλα Ποταμιάς, μέσα στον κρυφό παράδεισο της Θάσου, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από τη θάλασσα, εκεί όπου η μπλε θάλασσα και η χρυσή ακροθαλασσιά αγκαλιάζονται από τα κλαδιά των πεύκων .
 
Πρόκειται για ένα συγκρότημα αποτελούμενο από επτά ανεξάρτητα διαμερίσματα που ολοκληρώθηκαν το 2019. Συνδυάζει το μοντέρνο στυλ με το σπιτικό συναίσθημα. Τα ευρύχωρα διαμερίσματα, η ποιότητα του εξοπλισμού και οι σύγχρονες συσκευές θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Από τα μεγάλα μπαλκόνια υπάρχει πανοραμική θέα στα γαλάζια χρώματα του κόλπου και τα δασωμένα βουνά γύρω από το ξενοδοχείο.
 

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια για την επιχείρηση σας;

Πρόσφατα αγοράσθηκε ένα γειτονικό οικόπεδο με σκοπό την πιθανή επέκταση του συγκροτήματος και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται.
 
 

Η στήλη Business Stories παρουσιάζει από «μέσα» τις ιστορίες επιτυχίας των ανθρώπων που εμπιστεύθηκαν και συνεργάστηκαν με την εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις χρηματοδοτικές δράσεις στις οποίες εντάχθηκαν και με τις ικανότητες, το ταλέντο και τη θέληση τους, κάνουν το επιχειρηματικό όραμά τους πραγματικότητα. 

Οι άνθρωποι της εταιρείας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης θα στέκονται πάντα υποστηρικτές σε κάθε προσπάθεια υλοποίησης των αναπτυξιακών στόχων των πελατών της.

 

Bella Vista Luxury Apartments

Mail επικοινωνίας: [email protected]

Σκάλα Ποταμιάς, Θάσος 64004

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 6944739901, +30 2593061951

Booking

Facebook

Instagram

Tripadvisor