Business Story #8.1: The 8 Keys

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Business Story #8.1: The 8 Keys

0 comments
Στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που αποτελούμε μέρος της τουριστικής ανάπτυξης στο σμαραγδένιο νησί του βορείου αιγαίου, τη Θάσο. Υποστηρίζουμε την υλοποίηση των επιχειρηματικών οραμάτων 7 επενδυτών από την Ξάνθη και τη Θάσο για τη δημιουργία των δικών τους τουριστικών καταλυμάτων στο νησί. Αξιοποιώντας τα χρηματοδοτικά εργαλεία του απερχόμενου ΕΣΠΑ 2014-2020 με τη βοήθεια των έμπειρων στελεχών της ena, οι νέες επιχειρήσεις κατάφεραν να εγκριθούν προς χρηματοδότηση στο 50% των δαπανών τους από τη δράση “Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων” του Ε.Π. “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία”, ΕΣΠΑ 2014-2020.
 
Οι επιδοτούμενες δαπάνες αφορούσαν κτιριακές εργασίες, προμήθεια και εγκατάσταση μηχανημάτων και εξοπλισμού, συστήματα διασφάλισης ποιότητας, προβολή, λογισμικά, μεταφορικά μέσα και συμβουλευτική.
 
 
Ένας από τους 7 επενδυτές ειναι η εταιρεία Σ Μενεξές & ΣΙΑ ΕΕ.Το τμήμα Μάρκετινγκ της ena, στο πλαίσιο της δημιουργίας τους νέου Business Story, είχε την χαρά και την τιμή να επισκέφτει τα τουριστικά καταλύματα The 8 Keys, της Σ Μενεξές & ΣΙΑ ΕΕ και να συνομιλήσει με τον κ. Νίκο που εργάζεται σε αυτά, αποκομίζοντας μια μικρή γεύση από την φιλοξενεία και τις παροχές που προσφέρουν, την οποία θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε. Οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων "The 8 Keys" μας απάντησαν σε μια σειρά από ερωτήσεις:
 

Πώς γεννήθηκε η ιδέα για το νέο εγχείρημα σας;

Η πολυετής εμπειρία με τη συμμετοχή μας σε μεγάλα έργα ως κατασκευαστές επίπλων, Σ Μενεξές & ΣΙΑ ΕΕ, στον χώρο τον ξενοδοχειακών, αποτέλεσε ένα σκαλί επιπλέον στο εγχείρημά μας αυτό στην περιοχή της Σκάλας Ποταμιάς, στη Θάσο. Μια περιοχή όμορφη, με τη μεγαλύτερη παραλία στο νησί και με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης τουριστικά. 
 

Πώς συνέβαλε η ena και η χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ στην υλοποίηση του εγχειρήματος;

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης ανέλαβε την πλήρη διαχείριση του προγράμματος χρηματοδότησης. Με την αποδεδειγμένη εμπειρία και την ισχυρή παρουσία της στο χώρο στήριξε κάθε πτυχή του επενδυτικού μας σχεδίου. Λάβαμε συμβουλευτική υποστήριξη, προτάσεις, λύσεις και συνεχής ενημέρωση. Η καθοδήγηση για την αξιοποίηση των βέλτιστων πηγών χρηματοδότησης ήταν πλήρης και φυσικά  η εκπόνηση του επενδυτικού μας σχεδίου άρτια!

Τι κάνει την επιχείρηση σας ξεχωριστή;

Δημιουργήσαμε 8 πολυτελείς σουίτες με ιδιαίτερο χαρακτήρα υψηλής αισθητικής. Δεν θέλαμε να ανταγωνιστούμε παραδοσιακά νησιώτικα καταλύματα. Θέλαμε να δώσουμε μια άλλη αίσθηση η οποία είχε αρχίσει να υιοθετείται στο εξωτερικό κατά την τελευταία δεκαετία. Οι άνθρωποι-επιχειρηματίες ή απλοί τουρίστες- δεν αρκούνται πια σ’ έναν απρόσωπο χώρο ενός μεγάλου ξενοδοχείου ή σε καταλύματα που με πρόχειρο τρόπο προωθούν την παράδοση και τη νοσταλγία του παρελθόντος. Επιθυμία μας είναι οι επισκέπτες να μένουν σ’ ένα χώρο όπου θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.
 
Οι πολυτελείς σουίτες μας έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζουν τις σύγχρονες ανέσεις με αξιοπρεπή ατμόσφαιρα που μπορεί να ξεπεράσει τις υψηλότερες απαιτήσεις. Αυτό ακριβώς προσφέρουμε στο “The 8 Keys”. Υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και εκλεπτυσμένη διαμονή.
 

Πείτε μας δυο λόγια για την επιχείρηση σας.

Η εταιρία "ξεκλειδώνει" για πρώτη φορά τις 8 "πόρτες" φιλοξενίας τον Μάιο του 2022 έχοντας δημιουργήσει ένα περιβάλλον που επιτρέπει στους επισκέπτες να χαλαρώνουν πλήρως.
 
Οι σουίτες του "The 8 Keys" είναι γεμάτες φως και χρώματα από τη θάλασσα, το βουνό και τον ουρανό του Βόρειου Αιγαίου. Η φροντίδα για τον επισκέπτη, οι όμορφοι & πολυτελείς μας χώροι εξασφαλίζουν στο μέγιστο άνετη αλλά και εκλεπτυσμένη διαμονή. Διακοσμήσαμε τόσο τους εσωτερικούς χώρους όσο και τους εξωτερικούς με εκλεπτυσμένο γούστο και απέριττη πολυτέλεια χωρίς να λείπουν όλες οι σύγχρονες παροχές και ανέσεις. Άνετοι χώροι που δημιουργήθηκαν με μοναδικό σκοπό να σας χαρίσουν ξεκούραση και χαλαρωτικές διακοπές.
 
Επιθυμία μας είναι να ικανοποιήσουμε και να δώσουμε χαρά σ’ όποιον έρθει στον τόπο τούτο, και να φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις! Έχοντας αυτό ως αρχή σχεδιάσαμε με τα υψηλότερα πρότυπα τρεις διαφορετικούς τύπους σουιτών που προσφέρουν τρεις μοναδικούς τρόπους διαμονής. Μπορείτε να μείνετε με το ταίρι σας, είτε με τους φίλους σας ή με την οικογένειά σας σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην Σκάλα Ποταμιάς, στη Θάσο, σε απόσταση 150m από τα σμαραγδένια νερά της Χρυσής Αμμουδιάς!!!
 
Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε:
  • Superior Suite: με μπαλκόνι & στα 2 επίπεδα
  • Family Suite: ιδανική για οικογένειες
  • Deluxe Suite: σε 3 επίπεδα με διπλό θερμαινόμενο υδρομασάζ
Όλες οι σουίτες του "The 8 Keys" στη Θάσο διαθέτουν: Ιδιωτική και ανεξάρτητη είσοδο από υπαίθριο χώρο | Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα | Κλιματισμό με ανεξάρτητες κλιματιστικές μονάδες ανά επίπεδο & ανά σουίτα | Ιδιωτική βεράντα με ρυθμιζόμενες περσίδες και θέα σε θάλασσα και βουνό | Εσωτερική Σκάλα | Πρόσβαση στην αυλή-κήπος | Ιδιωτικό Parking
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πράττουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το υψηλότερο αποτέλεσμα στο θέμα της υγιεινής.
  1. Διενεργούμε  απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους του καταλύματος, υπαίθριους και κλειστούς.
  2. Στο προσωπικό μας ή /και και στους συνεργάτες μας γίνονται διαρκείς ενημερώσεις για τους καλύτερους τρόπους πρόληψης αλλά και καθημερινής υγιεινής των χώρων που κινούνται και έχουν υπό την ευθύνη τους.
Κάθε σουίτα είναι αυτόνομη, με ιδιωτική είσοδο από υπαίθριο χώρο.
 

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια για την επιχείρηση σας;

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με επαγγελματισμό. Παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία της παροχής υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών προσπαθούμε διαρκώς να ενημερωνόμαστε και να βελτιώνουμε κάθε πτυχή στον τομέα αυτό. Καθώς το πολυτιμότερο όπλο της Ελλάδας, σε ό,τι αφορά την οικονομία, είναι ο τουρισμός της, θα επιδιώξουμε να συμβάλουμε στην ανάδειξη της περιοχής. Η χώρα μας έχει πολλά ακόμη να δώσει και σαφώς υπάρχουν περιθώρια για νέες επενδύσεις.
 
 

Η στήλη Business Stories παρουσιάζει από «μέσα» τις ιστορίες επιτυχίας των ανθρώπων που εμπιστεύθηκαν και συνεργάστηκαν με την εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις χρηματοδοτικές δράσεις στις οποίες εντάχθηκαν και με τις ικανότητες, το ταλέντο και τη θέληση τους, κάνουν το επιχειρηματικό όραμά τους πραγματικότητα. 

Οι άνθρωποι της εταιρείας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης θα στέκονται πάντα υποστηρικτές σε κάθε προσπάθεια υλοποίησης των αναπτυξιακών στόχων των πελατών της.

 

The 8 Keys

Mail επικοινωνίας: [email protected]

Τηλ. Επικοινωνίας: +306936 854 860

Booking

Facebook

Instagram

Twitter

Pinterest