Business Story #8.3: The Angeliki Boutique Hotel

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Business Story #8.3: The Angeliki Boutique Hotel

0 comments
Στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που αποτελούμε μέρος της τουριστικής ανάπτυξης στο σμαραγδένιο νησί του βορείου αιγαίου, τη Θάσο. Υποστηρίζουμε την υλοποίηση των επιχειρηματικών οραμάτων 7 επενδυτών από την Ξάνθη και τη Θάσο για τη δημιουργία των δικών τους τουριστικών καταλυμάτων στο νησί. Αξιοποιώντας τα χρηματοδοτικά εργαλεία του απερχόμενου ΕΣΠΑ 2014-2020 με τη βοήθεια των έμπειρων στελεχών της ena, οι νέες επιχειρήσεις κατάφεραν να εγκριθούν προς χρηματοδότηση του 50% των δαπανών τους από τη δράση “Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων” του Ε.Π. “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία”, ΕΣΠΑ 2014-2020.
 
Οι επιδοτούμενες δαπάνες αφορούσαν κτιριακές εργασίες, προμήθεια και εγκατάσταση μηχανημάτων και εξοπλισμού, συστήματα διασφάλισης ποιότητας, προβολή, λογισμικά, μεταφορικά μέσα και συμβουλευτική.
 
 
Μια από τις επενδύσεις ειναι το The Angeliki Boutique HotelΤο τμήμα Μάρκετινγκ της ena, στο πλαίσιο της δημιουργίας του νέου Business Story, είχε την χαρά και την τιμή να επισκέφτει το τουριστικό ξενοδοχείο The Angeliki Boutique Hotel και να συνομιλήσει με την Αγγελική και τον Σταύρο, αποκομίζοντας μια μικρή γεύση από την φιλοξενεία και τις παροχές που προσφέρουν, την οποία θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε. Οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων μας απάντησαν σε μια σειρά από ερωτήσεις:
 

Πώς γεννήθηκε η ιδέα για το νέο εγχείρημα σας;

Οι οικογένεια μας “παραθέριζε” πολλά χρόνια στο νησί, και πάντα απολαμβάναμε τις διακοπές εδώ. Είναι ένα εξαιρετικά όμορφο μέρος, με πράσινο που δεν υπάρχει σε άλλο νησί της Ελλάδος. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια που ερχόμασταν εδώ και βλέπαμε την εξέλιξη που είχε το νησί, υπήρχε η ιδέα να επιχειρήσουμε κάτι. Ειδικότερα ήταν ένα όνειρο του Παππού Σταύρου και της Γιαγιάς Αγγελικης, το όνομα της οποίας πήρε το ξενοδοχείο, να κάνουν κάτι για τα εγγόνια τους εδω, κάτι που τελικά επιτευχθεί με την δημιουργία του The Angeliki Boutique Hotel.
 

Πώς συνέβαλε η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης και η χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ στην υλοποίηση του εγχειρήματος;

Η συνεργασία μας με την ena ήταν εξάρχης εξαιρετική και καίρια για την συμμετοχή μας στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, που ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να ξεκινήσει αυτό το εγχείρημα. Δεν γνωρίζουμε αν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα χωρίς την χρήση του προγράμματος, αφού ακόμα και οι απαιτήσεις του προγράμματος μας οδηγούσαν προς μία κατεύθυνση ενώ μας έδινε μια ευκολία να υλοποιήσουμε περισσότερα από όσα αρχικά στοχεύαμε. 

Τι κάνει την επιχείρηση σας ξεχωριστή;

Κλισέ απάντηση, αλλά αλήθεια είναι ότι πραγματικά αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Σε όλους μας αρέσει να κάνουμε ταξίδια και όλοι έχουμε μια λίστα από πράγματα που μας άρεσαν ή μας έλειπαν από τα εκάστοτε καταλύματα που μείναμε, μια λίστα με Do’s and Don’ts που συζητήσαμε, μελετήσαμε και δεσμευτήκαμε να εφαρμόσουμε στο δικό μας ξενοδοχείο. Επίσης, γνωρίσαμε την Θάσο σαν επισκέπτες, την αγαπήσαμε και θεωρούμε πλέον τους εαυτούς μας κάτοικους της. Τώρα θέλουμε να μεταφέρουμε αυτήν την αγάπη μας για το νησί στους δικούς μας επισκέπτες, να τους δείξουμε όλους τους λόγους που αξίζει να έρχονται και να ξαναέρχονται σε αυτόν τον υπέροχο τόπο.
 

Πείτε μας δυο λόγια για την επιχείρηση σας.

Το The Angeliki Boutique Hotel είναι ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων 4ων κλειδιών, βρίσκεται στην Σκάλα Ραχωνίου, μόλις 10 χλμ απο τον Λιμένα και απέχει λιγότερο από 200 μέτρα από την θάλασσα. Στα μοντέρνα και ευρύχωρα (50τμ) διαμερίσματα μας προσφέρουμε έκτος του άνετου κρεβατιού και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Στο χώρο μας προσφέρουμε πρωινό ενώ παράλληλα λειτουργεί ολοήμερη πισίνα και καφε-μπαρ για την χαλάρωση των επισκεπτών μας. 
 
 
 

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια για την επιχείρηση σας;

Υπάρχουν πολλές ιδέες από όλους μας για το πως μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα πράγματα στους επισκέπτες μας, ιδέες που σταδιακά θα εμπλουτίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Στο εγγύς μέλλον υπάρχει η σκέψη για επέκταση όταν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες.
 
 

The Angeliki Boutique Hotel

Mail επικοινωνίας: [email protected][email protected]

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 2593081562, +30 6947384399 (+ What's App), +30 6947512922

Booking

Facebook

Instagram

Tripadvisor

 

Η στήλη Business Stories παρουσιάζει από «μέσα» τις ιστορίες επιτυχίας των ανθρώπων που εμπιστεύθηκαν και συνεργάστηκαν με την εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις χρηματοδοτικές δράσεις στις οποίες εντάχθηκαν και με τις ικανότητες, το ταλέντο και τη θέληση τους, κάνουν το επιχειρηματικό όραμά τους πραγματικότητα. 

Οι άνθρωποι της εταιρείας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης θα στέκονται πάντα υποστηρικτές σε κάθε προσπάθεια υλοποίησης των αναπτυξιακών στόχων των πελατών της.