enateam's blog

Latest posts from enateam

Latest

Θέσεις εργασίας στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Η εταιρεία «ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης» με έδρα την Ξάνθη, έχοντας ως σκοπό την ενίσχυση της ομάδας της αναζητά προσωπικό για την κάλυψη των παρακάτω θέσεων:

Read more

Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Εξειδίκευση στην Πράσινη Επιχειρηματικότητα, σε προστασία Φυσικών Πόρων και σε Βιοκαλλιέργειες

Τι αφορά το σεμινάριο;

Read more

Ανακοίνωση οριστικών αποτελεσμάτων Leader Ιδιωτικού Χαρακτήρα (Ροδόπη & Ξάνθη)

Επιτυχία της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης - Έγκριση 11/11 των επιχειρηματικών σχεδίων που υπέβαλλε για λογαριασμό πελατών της

Read more

ΠΑΑ 2014-2020: Στήριξη για νέες συμμετοχές σε συστήματα ποιότητας (Υπομέτρο 3.1)

Στόχοι

  • Υποστήριξη της αύξησης της αξίας του γεωργικού προϊόντος στις αγροτικές περιοχές, μέσω της πιστοποίησης βάσει αναγνωρίσιμων από τον καταναλωτή προτύπων.
Read more

504 εκατ.€ μοιράζονται σε πληγείσες ΜΜΕ σε διάφορες Περιφέρειες της Ελλάδας

Ανακούφιση σε πληγείσες από την πανδημία του COVID-19 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, πρόκειται να προσφέρουν οι ενισχύσεις που μοιράζονται από έναν αριθμό Περιφερειών της Ελλάδας αυτή την περίοδο, με τη μορφή κεφαλαίου κίν

Read more

Όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την "ανάνηψη" των ΜΜΕ της ΑΜΘ

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Θράκη" παραχώρησε ο συνιδρυτής της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, κ.

Read more

Pages

10 + 1 Ερωτήσεις - Απαντήσεις για το De Minimis

Posted in:
Κατηγορία Άρθρου: 
0 comments

1) Πώς επηρεάζει ο κανονισμός de Minimis την επιχείρηση μου;

Ο εν λόγω Κανονισμός ορίζει ότι μια ενιαία επιχείρηση δε μπορεί να λάβει ενισχύσεις de Μinimis (ήσσονος σημασίας) που να ξεπερνούν το ποσό των 200.000 ευρώ (100.000 ευρώ για τον τομέα των οδικών μεταφορών) ανά τριετία. Συνεπώς, πιθανόν να επηρεάζει τη δυνατότητα της επιχείρησης σας να χρηματοδοτηθεί ή το ύψος του ποσού το οποίο αυτή μπορεί να αιτηθεί σε κάποια δράση που υπάγεται στο συγκεκριμένο κανονισμό.

Τι είναι η Σώρευση Ενισχύσεων & ο Κανόνας De Minimis;

Posted in:
Κατηγορία Άρθρου: 
0 comments

 

Αν η επιχείρηση σας συμμετείχε τα τελευταία χρόνια σε κάποια δράση του ΕΣΠΑ είναι πιθανόν να έχετε ακούσει τον όρο De Minimis, αλλά να μην έχετε καταλάβει ακριβώς τη σημασία του. Αν χρηματοδοτηθήκατε πρόσφατα από κάποια δράση ενίσχυσης στα πλαίσια της αντιμετώπισης των επιπτώσεων του COVID-19 ίσως αναρωτιέστε τι αντίκτυπο έχει αυτό στη δυνατότητα σας να λάβετε κάποια επιπλέον επιδότηση για την επιχείρηση σας.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Posted in:
Κατηγορία Άρθρου: 
0 comments

Στις 17/05/2019 ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο νόμος 4611/2019, που αφορά μεταξύ άλλων και την ρύθμιση των 120 δόσεων προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Στο νομοσχέδιο επίσης περιλαμβάνονται διατάξεις σχετικές με τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις του Δημοσίου, οργανωτικές διατάξεις φορέων κοινωνικής ασφάλισης,εργασιακές διατάξεις, οργανωτικές διατάξεις ΟΑΕΔ, διατάξεις κοινωνικής αλληλεγγύης και λοιπές διατάξεις.

Γιατί να υποβάλλω αίτηση στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό;

Posted in:
Κατηγορία Άρθρου: 
0 comments

Ο νόμος 4469/2017 «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων»,  αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο για τις ελληνικές επιχειρήσεις μέσω του οποίου μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, προς όλους τους πιστωτές, τόσο του  Δημοσίου (Α.Α.Δ.Ε. και Ε.Φ.Κ.Α.) όσο και του Ιδιωτικού τομέα (Τράπεζες, Χρηματοδοτικά Ιδρύματα, Προμηθευτές κλπ).

Η ena έκοψε την πίτα της για το 2019!

Posted in:
Κατηγορία Άρθρου: 
0 comments

Την Τρίτη το πρωί σε μια σύντομη εκδήλωση στα γραφεία της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης στην Ξάνθη και σε πολύ αισιόδοξο κλίμα η enateam, με τα παλιά και τα νεότερα μέλη της έκοψε την βασιλόπιτα του 2019. Η κοπή της πίτας μας πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά παρουσία του σεβαστού Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμωνα, ο οποίος μας έδωσε και φέτος τις πολύτιμες ευχές του για ευημερία, υγεία και δύναμη.

Pages

Subscribe to RSS - enateam's blog