Eligibility Tool BAC

BACBAC DescriptionFunding ProgramExp. Date
10.71.9 Εργασίες υπεργολαβίας στο πλαίσιο της διαδικασίας παραγωγής νωπού ή κατεψυγμένου ψωμιού, ειδών ζαχαροπλαστικής και γλυκισμάτων EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" -
10.71.12 Παραγωγή νωπών ειδών ζαχαροπλαστικής και γλυκισμάτων EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" -
10.71.11.03 Παραγωγή φρέσκου ψωμιού χωρίς μηχανικά μέσα EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" -
10.71.11.02 Παραγωγή φρέσκου ψωμιού με μηχανικό ζυμωτήριο EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" -
10.71.11.01 Παραγωγή τυροπιτών, σάντουιτς και παρόμοιων ειδών EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" -
10.71.11 Παραγωγή φρέσκου ψωμιού EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" -
10.71.1 Παραγωγή ψωμιού, νωπών ειδών ζαχαροπλαστικής και γλυκισμάτων EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" -
10.71 Αρτοποιία· παραγωγή νωπών ειδών ζαχαροπλαστικής EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" -
10.7 Παραγωγή ειδών αρτοποιίας και αλευρωδών προϊόντων EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" -
10.62.12 Παραγωγή ταπιόκας και υποκατάστατων παρασκευασμένων από άμυλο σε μορφή νιφάδων, κόκκων και παρόμοιων EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" -