| BAC | BAC Description | Funding Program | Exp. Date |
|
10.82.1 |
Παραγωγή πάστας κακάου (κακαομάζας), αποβουτυρωμένης ή μη, βούτυρου, λίπους και λαδιού κακάου και κακάου σε σκόνη |
EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" |
- |
|
10.73.99.01 |
Παραγωγή ζυμαρικών για λογαριασμό τρίτων, χωρίς υλικά |
EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" |
- |
|
10.73.99 |
Εργασίες υπεργολαβίας στο πλαίσιο της διαδικασίας παραγωγής μακαρονιών, ρυζομακάρονων (noodles), κουσκούς και παρόμοιων αλευρωδών προϊόντων |
EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" |
- |
|
10.73.9 |
Εργασίες υπεργολαβίας στο πλαίσιο της διαδικασίας παραγωγής μακαρονιών, ρυζομακάρονων (noodles), κουσκούς και παρόμοιων αλευρωδών προϊόντων |
EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" |
- |
|
10.73.12 |
Παραγωγή κουσκούς |
EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" |
- |
|
10.73.11 |
Παραγωγή μακαρονιών, ρυζομακάρονων (noodles) και παρόμοιων αλευρωδών προϊόντων |
EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" |
- |
|
10.73.1 |
Παραγωγή μακαρονιών, ρυζομακάρονων (noodles), κουσκούς και παρόμοιων αλευρωδών προϊόντων |
EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" |
- |
|
10.73 |
Παραγωγή μακαρονιών, λαζανιών, κουσκούς και παρόμοιων αλευρωδών προϊόντων |
EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" |
- |
|
10.72.99 |
Εργασίες υπεργολαβίας στο πλαίσιο της διαδικασίας Παρασκευής παξιμαδιών και μπισκότων· διατηρούμενων ειδών ζαχαροπλαστικής και γλυκισμάτων |
EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" |
- |
|
10.72.9 |
Εργασίες υπεργολαβίας στο πλαίσιο της διαδικασίας Παρασκευής παξιμαδιών και μπισκότων· διατηρούμενων ειδών ζαχαροπλαστικής και γλυκισμάτων |
EPAnEK 2014–2020: "Competitiveness Toolbox for Small and Very Small Enterprises" |
- |