Πρακτική άσκηση στην ena

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρακτική άσκηση στην ena

0 comments

Στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης μας αρέσει να βοηθάμε τους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής μας να αναπτυχθούν. Στο πλαίσιο της αποστολής και του οράματος της εταιρείας μας απολαμβάνουμε ιδιαιτέρως να δίνουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία κοντά μας.

Από την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας μέχρι και σήμερα δεκάδες νέοι ταλαντούχοι άνθρωποι έχουν εκπαιδευτεί δίπλα στην ομάδα των συνεργατών μας κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης και έχουν κερδίσει τεχνογνωσία, εργασιακή εμπειρία και την ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση μέσω μιας μόνιμης συνεργασίας με την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.  

Έτσι και αυτό το καλοκαίρι, τρεις φοιτητές λίγο πριν το τέλος των σπουδών τους ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με το εργασιακό περιβάλλον μιας σύγχρονης επιχείρησης, επιλέγοντας για την πρακτική τους άσκηση την εταιρεία μας και εμείς ήμασταν εξαιρετικά τυχεροί να τους έχουμε στην ομάδα μας. Η Δήμητρα, ο Σταύρος και η Νεσληχάν είναι 3 έξυπνοι, εργατικοί και πρόθυμοι νέοι άνθρωποι με φιλοδοξίες και όνειρα για το μέλλον που συνεργάστηκαν άψογα με την ομάδα μας και μας βοήθησαν πολύ. Τους ευχαριστούμε και σας παραθέτουμε όσα μοιράστηκαν μαζί μας σχετικά με την εμπειρία τους. 

 

Δήμητρα Χάιδου (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, ΔΠΘ)

Θεωρώ πως η πρακτική άσκηση είναι η ομαλή ένταξη ενός φοιτητή στην αγορά εργασίας. Για να αποκομίσει όμως πλεονεκτήματα, θα πρέπει να κάνει την κατάλληλη επιλογή εταιρίας. Η εμπειρία μου στην ena είναι σίγουρα ευχάριστη και πέραν των προσδοκιών μου. 'Εχω μάθει να συνεργάζομαι και να οργανώνω την εργασία μου.

 

Σταύρος Αναγνωστόπουλος (Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης, ΔΠΘ)

Οι φοιτητές που κάνουν πρακτική θα πρέπει να επιλέγουν εταιρείες καθιερωμένες στο χώρο που μπορούν να τους προσφέρουν τις απαραίτητες γνώσεις. Η πρακτική μου απασχόληση στην ena είναι σημαντική για μένα καθώς έχω ήδη αποκτήσει πολλές γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο μου και θα την προσθέσω σίγουρα στο βιογραφικό μου.

 

Νεσληχάν Χουσεϊν-Μπασιά (Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, ΠΑΜΑΚ)

Οι φοιτητές πρέπει να κάνουν πρακτική αφού επιλέξουν μια επιχείρηση, η οποία είναι καταξιωμένη, με καλή φήμη, για να έχουν την δυνατότητα να πάρουν όσες περισσότερες γνώσεις μπορούν και πέρα απ'αυτό να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Η εμπειρία μου στην ena είναι δημιουργική, γεμάτη με καινούριες γνώσεις και άψογη συνεργασία με συναδέλφους που είναι πάντα πρόθυμοι να λύσουν τις απορίες σου με χαμόγελο. Θα με βοηθήσει να αποφασίσω τα επόμενα βήματα μου σε σχέση με τις μετέπειτα σπουδές μου και ταυτόχρονα θα ενισχύσει το βιογραφικό μου.

Αν θέλετε κι εσείς να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας άσκηση στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης και να αποκτήσετε τα πρώτα εφόδια για την καριέρα που ονειρεύεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2541083370 ή στείλτε μας το βιογραφικό σας στο [email protected]