Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015 για την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015 για την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης

0 comments

Το Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO9001:2015 έλαβε πρόσφατα η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό TUV Hellas (TUV Nord), ενώ στο παρελθόν και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε πιστοποιηθεί από τον ίδιο οργανισμό με το πιστοποιητικό ISO9001:2008. 

Στα πλαίσια αυτής της νέας πιστοποίησης, η εταιρεία μας δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της με συνέπεια, ποιότητα και αξιοπιστία και να εργάζεται προς την κατεύθυνση της βέλτιστης εξυπηρέτησης του πελάτη. 

Για να δείτε το πιστοποιητικό κάντε κλικ εδώ. 

Τι είναι το ISO 9001

Το ISO 9001 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας και αφορά σε όλες τις κατηγορίες των εταιρειών, ανεξάρτητα από το είδος, το μέγεθος και το παρεχόμενο προϊόν ή υπηρεσία. Τo ISO 9001 περιγράφει ένα μοντέλο διοίκησης που εφαρμοζόμενο διασφαλίζει την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει ένας Οργανισμός, με στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη. Με πάνω από 1.1 εκατομμύρια πιστοποιητικά η πιστοποίηση με βάση το ISO 9001 βοηθάει τους οργανισμούς να αποδείξουν στους πελάτες τους ότι παρέχουν με συνέπεια και αξιοπιστία προϊόντα και υπηρεσίες με ποιότητα που ικανοποιεί τις συμφωνημένες προδιαγραφές.

Πηγή: tuv-nord.com