Ολοκληρώθηκε o α' κύκλος υποβολής αιτήσεων για τη Thinc Thrace incubator

Time to read
less than
1 minute
Read so far

September 19, 2022 - 11:11
0 comments

Την περασμένη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στη Θερμοκοιτίδα Thinc Thrace incubator, ενώ θα ακολουθήσουν και επόμενοι κύκλοι για τους ενδιαφερόμενους που δεν τα κατάφεραν να καταθέσουν τις προτάσεις τους στη δοθείσα προθεσμία. 

Στον πρώτο αυτό κύκλο υποβλήθηκαν συνολικά 25 νέες καινοτόμες ιδέες, από ομάδες 2 ή περισσότερων ατόμων που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η Thinc Thrace incubator για να κάνουν τo επιχειρηματικό τους σχέδιο τους πραγματικότητα.  

Στη συνέχεια της διαδικασίας που προβλέπεται, οι 25 προτάσεις αυτές θα αξιολογηθούν από την Επιστημονική Επιτροπή με επικεφαλής την αντιπρύτανη Έρευνας & Δια Βίου Μάθησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και επιστημονική υπεύθυνη του έργου, κα. Μιχαλοπούλου Μαρία και θα ακολουθήσουν προσωπικές συνεντεύξεις με τις ομάδες. Οι ομάδες θα κληθούν να περιγράψουν και να αναλύσουν περαιτέρω την ιδέα τους, έτσι ώστε οι καλύτερες από αυτές να προκριθούν, να προκύψουν τα τελικά αποτελέσματα για αυτή τη φάση και να ξεκινήσει η 12μηνη διαδικασία υποστήριξης τους από τις ομάδες των μεντόρων και όλες οι άλλες ενέργειες που προβλέπονται στα πλαίσια της θερμοκοιτίασης τους στη Thinc Thrace incubator.  

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης μαζί με την εταιρεία Φ-Μ Επιχειρείν, που αποτελούν τους ανάδοχους φορείς της Thinc Thrace incubator, έχει αναλάβει το έργο της λειτουργίας της θερμοκοιτίδας και στέκεται αρωγός, στα πλαίσια του οράματος της, στη σημαντική αυτή προσπάθεια υποστήριξης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα


Θερμοκοιτίδα Thinc Thrace incubator

Ιστοσελίδα Thinc Thrace incubator

Facebook

Instagram

LinkedIn