Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

November 19, 2021 - 09:36
0 comments

Ο Αναπτυξιακός Νόμος αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για τουλάχιστον 30 έτη της χώρας για όλες τις κατηγορίες των επιχειρήσεων (μικρές, μεσαίες, μεγάλες και υπό σύσταση).

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 23:00 ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τίτλο: «Αναπτυξιακός Νόμος – Ελλάδα Ισχυρή Ανάπτυξη». Το νομοσχέδιο προωθεί την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μέσω της χορήγησης κινήτρων σε στοχευμένες δραστηριότητες.

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης συμμετείχε ενεργά στη διαδικασία της διαβούλευσης, η οποία ξεκίνησε στις 03/11/2021 από τον Υπουργό & τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκο Παπαθανάση. 

Πιο συγκεκριμένα, η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης κατέθεσε μια σειρά από δομημένες λεπτομερείς προτάσεις τις οποίες επιμελήθηκε το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας με επικεφαλής τον κ. Νίκο Χαραλαμπογιάννη και έχουν ως γνώμονα την στήριξη και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας τόσο στην περιφέρεια ΑΜΘ όσο και την υπόλοιπη επικράτεια. 

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις της ena στις ομάδες άρθρων στα συνημμένα αρχεία:

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων “τα σχόλια και οι παρατηρήσεις θα εξετασθούν λεπτομερώς, θα αξιολογηθούν και θα ληφθούν υπ’ όψιν , προκειμένου να οριστικοποιηθεί το τελικό κείμενο του σχεδίου νόμου, το οποίο θα κατατεθεί προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων”.