Οικονομία

Ολοκλήρωση ομιλίας του Νικόλα Σμυρνάκη στο #enahub, στην Ξάνθη

November 23, 2023 - 12:59
0 comments

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου από την περιοχή και όχι μόνο ολοκληρώθηκε η ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη στην Ξάνθη. Η εκδήλωση με τίτλο “18 εκδοχές της Αγάπης” ήταν βασισμένη στο νέο βιβλίο του συγγραφέα “Τα Γράμματα της Αγάπης”.

Ολοκλήρωση Τhinc Innovation Forums: "Η Σημασία των Soft Skills στην Επιχειρηματική Ανάπτυξη"

October 24, 2023 - 15:39
0 comments
Στον ανταγωνιστικό κόσμο των επιχειρήσεων, η συνεχής αναζήτηση για εργαζομένους με διακριτικά πλεονεκτήματα αποτελεί σταθερό παράγοντα. Ενώ οι τεχνικές γνώσεις και οι “σκληρές δεξιότητες” είναι αναμφίβολα σημαντικές, τα Soft Skills έχουν αποκτήσει πρωτοφανή σημασία στη σύγχρονη επιχειρηματική σκηνή.
 
Τι είναι τα Soft Skills;
 

HackTheBusiness από την Thinc Thrace incubator και το Corallia

October 16, 2023 - 13:22
0 comments
Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, ως ανάδοχος φορέας της Thinc Thrace incubator, της πρώτης αμιγώς πανεπιστημιακής θερμοκοιτίδας στη Βόρεια Ελλάδα, έχει την χαρά να παρευρεθεί στον διαγωνισμό HackTheBusiness Greece 2023.
 

Thinc Innovation Forum - “Η Ρομποτική και οι νέες τεχνολογίες ως μοχλός ενίσχυσης του οικοσυστήματος καινοτομίας"

October 13, 2023 - 15:07
0 comments
Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, υπερήφανος ανάδοχος φορέας της πρώτης αμιγώς πανεπιστημιακής θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων στη Βόρεια Ελλάδα, Thinc Thrace incubator, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, είχε την χαρά να συμμετάσχει στο Thinc Innovation Forum - “Η Ρομποτική και οι νέες τεχνολογίες ως μοχλός ενίσχυσης του οικοσυστήματος καινοτομίας“.
 

Προδημοσίευση Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων»

October 12, 2023 - 11:41
0 comments

Δικαιούχοι

Στη Δράση θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης υπό ίδρυση και νεοσύστατες μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που αναμένεται να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο του τουρισμού, όπως αυτές ορίζονται στη Σύσταση της Επιτροπής 2003/361/ΕΚ.
 

Προδημοσίευση Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

October 12, 2023 - 09:39
0 comments

Δικαιούχοι

Στη Δράση θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν πρόταση υπό ίδρυση και νεοσύστατες μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, όπως αυτές ορίζονται στη Σύσταση της Επιτροπής 2003/361/ΕΚ.
 
Σημειώνεται ότι με τον όρο νεοσύστατες ορίζονται οι επιχειρήσεις για τις οποίες δεν έχει παρέλθει 12μηνο συνεχούς λειτουργίας από την ημερομηνία έναρξης της επιχείρησης έως και την ημερομηνία προκήρυξης της δράσης.
 

Ολοκλήρωση συμμετοχής της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης στο Synergy Days 2023

October 09, 2023 - 09:24
0 comments
Η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, Partner, Innovation & Communication Mediator του #DigiAgriFood, του πρώτου Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, παρευρέθηκε στο Synergy Days 2023, στις 4 & 5 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, στην Θεσσαλονίκη.
 

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, στο Synergy Days 2023

September 28, 2023 - 11:46
0 comments
Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, Partner, Innovation & Communication Mediator του #DigiAgriFood, του πρώτου Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, θα παρευρεθεί στο Synergy Days 2023
 
Η διημερίδα Synergy Days 2023 διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Κόμβο ψηφιακής καινοτομίας SMARTAGRIHUBS και θα πραγματοποιηθεί στις 4 & 5 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, στην Θεσσαλονίκη

Business Story #21: Παντελής Μπαλτζής - Εξειδικευμένο κέντρο φυσικοθεραπείας & αποκατάστασης

August 31, 2023 - 10:56
0 comments

Ο Παντελής Μπαλτζής είναι φυσικοθεραπευτής-χειροθεραπευτής και ειδικός βελονισμού με ειδίκευση στις παθήσεις του νευρομυοσκελετικού συστήματος, απόφοιτος του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (πρώην Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης).

Pages