Οικονομία

eMT cluster: Συναντήσεις με ΟΤΑ & επιχειρήσεις στη Δράμα

May 02, 2023 - 15:26
0 comments

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, Φορέας Αρωγός του eMT cluster, θα συμμετάσχει στις διήμερες συναντήσεις που συνδιοργανώνει το eMT cluster σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δράμας και τη Δομή υποστήριξης της Καινοτομίας Lab.40 με στόχο την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού σε φορείς και επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αποτελέσματα Β' κύκλου επιχειρηματικότητας νέων, με επιχορήγηση 14.800 €

April 10, 2023 - 13:05
0 comments
Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα αξιολόγησης των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας νέων ηλικίας 18-29 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), με επιχορήγηση 14.800 ευρώ και έμφαση στην ψηφιακή οικονομία.
 
Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, με τον β' κύκλο του προγράμματος, κατάφερε να εντάξει, ακόμα περισσότερους νέους στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, με απόλυτη επιτυχία!
 

Plenary Meeting #DigiAgriFood στο #enahub

Posted in:
Κατηγορία Άρθρου: 
0 comments
Η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, Partner, Innovation & Communication Mediator του #DigiAgriFood, του πρώτου Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, θα φιλοξενήσει τη Τετάρτη 5 Απριλίου το Plenary Meeting των εταίρων του έργου.
 

Thinc Thrace incubator: Ο Β' κύκλος αιτήσεων συμμετοχής άνοιξε!

March 23, 2023 - 10:03
0 comments
Ο Β’ κύκλος συμμετοχής στο πρόγραμμα της θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων, Thinc Thrace incubator, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης έχει ανοίξει! 

Αν σε ενδιαφέρει το επιχειρείν και έχεις μία καινοτόμο ιδέα, στείλε την αίτηση συμμετοχής σου. 

Προκηρύχθηκε η Δέσμη Δράσεων «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» του νέου ΕΣΠΑ

March 08, 2023 - 12:07
0 comments

Προκηρύχθηκε η  Δέσμη Δράσεων «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ», προϋπολογισμού 700.000.000 €,  η οποία ενθαρρύνει επενδυτικά σχέδια που στοχεύουν στην αξιοποίηση και ανάπτυξη συγχρόνων τεχνολογιών, στην αναβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων ή/ και παρεχόμενων υπηρεσιών και εν γένει δραστηριοτήτων τους, πριμοδοτώντας ενέργειες, οι οποίες αξιοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες, υποδομές και βέλτιστες πρακτικές σε θέματα ενεργειακής αναβάθμισης και κυκλικής οικονομίας.

Προκηρύχθηκε η Δέσμη Δράσεων "Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ" του νέου ΕΣΠΑ

February 17, 2023 - 21:35
0 comments

Προκηρύχθηκε η  Δέσμη Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», προϋπολογισμού 300.000.000€, η οποία στοχεύει στην αντιμετώπιση της υστέρησης των ελληνικών επιχειρήσεων στην υιοθέτηση και ενσωμάτωση των σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών στην παραγωγική τους δραστηριότητα. Η Δέσμη χωρίζεται σε τρεις Δράσεις.

Δάνεια επενδυτικού σκοπού σε ΜμΕ του αγροτικού και μεταποιητικού κλάδου

February 16, 2023 - 08:59
0 comments

Το Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας δημιουργήθηκε για να παρέχει συγχρηματοδοτούμενα δάνεια μέσω των συνεργαζόμενων Τραπεζών, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στη χρηματοδότηση οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό και μεταποιητικό κλάδο αγροτικών προιόντων.

Innovent Forum 2023 με τα "μάτια" της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης

February 13, 2023 - 12:08
0 comments

Στο σύγχρονο πολυχώρο Joist Innovation Park στη Λάρισα, είχε τη χαρά να φιλοξενηθεί η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023. 

Στο Πάρκο Καινοτομίας Joist πραγματοποιήθηκε το Innovent Forum, η πρώτη υβριδική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας (δια ζώσης και online) με την συμμετοχή πλήθος εκθετών και επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έναρξη έκδοσης voucher για το Πρόγραμμα "Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ"

February 02, 2023 - 10:14
0 comments

Την Δευτέρα 30/01/2023, ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης επιταγών (vouchers) για το Πρόγραμμα "Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ"

Το eMT cluster, συμμετέχει στο Innovent Forum της Joist

January 30, 2023 - 15:03
0 comments

Στο πλαίσιο του Innovent Forum θα παρουσιαστεί ο στόχος του eMT cluster για την ανάπτυξη ενός μοναδικού οικοσυστήματος τεχνολογιών που θα επιταχύνει (fast digital on boarding) και ταυτόχρονα θα μειώνει το κόστος προσαρμογής των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Pages