Νέα παραγγελία από το υπουργείο Άμυνας της Ολλανδίας για την SUNLIGHT

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νέα παραγγελία από το υπουργείο Άμυνας της Ολλανδίας για την SUNLIGHT

October 09, 2015 - 16:16
0 comments

Νέα σύμβαση με το υπουργείο Άμυνας της Ολλανδίας υπέγραψε η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, για την προμήθεια μίας μπαταρίας υποβρυχίου τύπου Walrus. 

Η εν λόγω ανάθεση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς συνιστά την τρίτη φορά που η εταιρεία κέρδισε διαγωνισμό του Υπουργείου Άμυνας της Ολλανδίας, ανταγωνιζόμενη τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου. Ο διεθνής διαγωνισμός ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2015 και η σύμβαση υπογράφηκε το Σεπτέμβριο του 2015.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με επίκεντρο τη μονάδα παραγωγής της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, η οποία λειτουργεί σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των συσσωρευτών υποβρυχίων. Με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει και έχοντας αναπτύξει 25 διαφορετικούς τύπους στοιχείων μπαταριών, η SUNLIGHT έχει ήδη παραδώσει περισσότερα από 60 σετ μπαταριών υποβρυχίων στο Πολεμικό Ναυτικό διαφόρων χωρών, ξεπερνώντας συνολικά την προμήθεια/κατασκευή 25.000 στοιχείων.

Η εταιρεία, συνεχίζει να σημειώνει νίκες σε διεθνείς διαγωνισμούς μπαταριών υποβρυχίων, κατέχοντας ποσοστό επιτυχίας που υπερβαίνει το 70%. Πιο συγκεκριμένα, η SUNLIGHT έχει ήδη προμηθεύσει με μπαταρίες υποβρυχίων χώρες όπως η Ιταλία, η Γερμανία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ελλάδα, η Ολλανδία, το Περού, η Ουκρανία, η Αίγυπτος, το Πακιστάν, η Νότια Αφρική, το Εκουαδόρ και η Κορέα.