Ποιοι είμαστε

enateam

Η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης ιδρύθηκε το 2006 στην Ξάνθη και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες ανάπτυξης, χρηματοδότησης και ψηφιακού μετασχηματισμού προς τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, τον δημόσιο τομέα,  οργανισμούς και φορείς, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και στο ευρύ πελατολόγιό της περιλαμβάνονται επαγγελματίες και συλλογικότητες του πρωτογενούς, του δευτερογενούς και του τριτογενούς τομέα. Επιπλέον η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης συνδέεται στενά, τόσο ως φορέας αρωγός όσο και ως εταίρος, με τρία εμβληματικά έργα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης: την θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Thinc Thrace Incubator, τον πρώτο συνεργατικό σχηματισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης,  eMT cluster και τον πρώτο Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, DigiAgriFood.

Ενδεικτικά, η εταιρεία έχει εκπονήσει με απόλυτη επιτυχία περισσότερα από 80 έργα στον Αναπτυξιακό Νόμο,  500 έργα στα πλαίσια του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Σχέδια Βελτίωσης, Εμπορία και Μεταποίηση Αγροτικών προϊόντων, Leader κλπ), 300 έργα στα πλαίσια του ΕΣΠΑ (Έρευνα & Καινοτομία, Μεταποίηση, Εμπόριο, Παροχή Υπηρεσιών κλπ), ενώ έχει υλοποιήσει (ως μέλος αλλά και ως συντονιστής εταίρος) μια σειρά από Διακρατικά και Εθνικής εμβέλειας έργα με Ο.Τ.Α. και Φορείς (Interreg Ελλάδα - Βουλγαρία, ΤΟΠΣΑΑ, TOΠ-EKO, Περιφερειακής εμβέλειας έργα κλπ). Επίσης, αναλαμβάνει την συμβουλευτική υποστήριξη Φορέων όπως ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης, η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ξάνθης κλπ.

Σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον, η ena εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των υπηρεσιών της αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη δικτύου francise εταιρείας στον χώρο της εστίασης, υπηρεσίες ανάλυσης/κοστολόγησης προς τρίτες επιχειρήσεις και υπηρεσίες συμβούλου Digital Marketing. Η ena με την αξιοσημείωτη τεχνογνωσία που κατέχει, επενδύει στην συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού της και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Η #enateam, όπως αυτοπροσδιορίζεται, θα συνεχίσει να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, την υγιή ανάπτυξη και το ευρύτερο κοινωνικό όφελος.