"Γνώρισε την enateam": Ζωζώ Πετρακοπούλου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

"Γνώρισε την enateam": Ζωζώ Πετρακοπούλου

0 comments

Αυτή την εβδομάδα σας συστήνουμε τη Ζωζώ, Σύμβουλο Ανάπτυξης Δευτερογενούς & Τριτογενούς τομέα. 

Πόσο καιρό εργάζεστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

5,5 χρόνια. 

Με τι ασχολείστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Τα καθήκοντά μου στην ena την τρέχουσα περίοδο αφορούν στην υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση επιχειρήσεων μέσω Δράσεων κυρίως του Ε.Π. του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) καθώς και στην τεχνική υποστήριξη κατά το στάδιο υλοποίησης εγκεκριμένων έργων του δευτερογενή και τριτογενή τομέα.

Τι σας αρέσει περισσότερο σχετικά με τη δουλειά σας στην ena;

Ορισμένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της εργασίας μου είναι η διαρκής εναλλαγή του αντικειμένου, η επαφή με το κοινό, το ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας αλλά κυρίως η συμβολή της εταιρείας μέσω της λειτουργίας της στην επιχειρηματική, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής της περιφέρειας Α.Μ.Θ. στην οποία δραστηριοποιείται.

Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με το αντικείμενο εργασίας σας;

Με το συγκεκριμένο αντικείμενο ασχολούμαι συνολικά 8 έτη, καθώς είχα σχετική προϋπηρεσία πριν εργαστώ στην ena. Γενικά, ως επιλογή αντικειμένου ήταν εντελώς συνειδητή καθώς έκρινα ότι συνδυάζει τα περισσότερα στοιχεία από το εκπαιδευτικό μου υπόβαθρο (Βασικό πτυχίο Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA).

Με τι ασχολείστε όταν δεν είστε στη δουλειά;

Κατά κύριο λόγο όταν δεν είμαι στη δουλειά ασχολούμαι με την οικογένειά μου και ειδικότερα με τα δύο μικρά αγοράκια μου 2 και 6,5 ετών.

Τι συμβουλή θα δίνατε στους επενδυτές δευτερογενούς & τριτογενούς τομέα;

Προκειμένου να ολοκληρώνονται με επιτυχία τα επενδυτικά προγράμματα των επενδυτών του δευτερογενή και τριτογενή τομέα με τα οποία ασχολούμαι θα παρότρυνα τους επενδυτές να συμβουλεύονται πάντα τους ενημερωτικούς οδηγούς με τους οποίους τους προμηθεύουμε και να μην διστάζουν να ζητούν διευκρινίσεις για οτιδήποτε τους προβληματίζει.

Tags: