"Γνώρισε την enateam": Σοφία Αργυριάδου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

"Γνώρισε την enateam": Σοφία Αργυριάδου

0 comments

Αυτή την εβδομάδα στο "Γνώρισε την enateam" σας συστήνουμε τη Σοφία Αργυριάδου, από το τμήμα Marketing της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης. 

Πόσο καιρό εργάζεστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Εργάζομαι στην ena εδώ και 1 χρόνο.

Με τι ασχολείστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Στην ena έχω ασχοληθεί με αρκετά  διαφορετικά πράγματα, αποκτώντας εμπειρία και γνώσεις που βρίσκω εξαιρετικά χρήσιμα και αξιοποιώ καθημερινά στο τρέχον βασικό αντικείμενο απασχόλησης μου, το marketing. Στην παρούσα φάση ασχολούμαι κατά κύριο λόγο με την ψηφιακή και διαδικτυακή παρουσία της ena στο εταιρικό website και τα social media και γενικότερα με το digital marketing της εταιρίας τόσο σε επίπεδο στρατηγικής όσο και σε επίπεδο υλοποίησης.  

Τι σας αρέσει περισσότερο σχετικά με τη δουλειά σας στην ena;

Αυτό που μου άρεσε από την πρώτη κιόλας επαφή μου με την ena είναι το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης και προσωπικής ανάπτυξης αλλά και η δυναμική της ομάδας της enateam. Στη δουλειά μου λατρεύω το ότι μπορώ να δοκιμάζω καινούρια πράγματα και να βλέπω άμεσα τα αποτελέσματα τους από τις αντιδράσεις του κοινού εντός και εκτός της εταιρίας.       

Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με το αντικείμενο εργασίας σας;

Μετά την αποφοίτηση μου από το τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου  στα Δίκτυα και στη συνέχεια στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ψάχνοντας να βρω εκείνο το αντικείμενο που θα με έκανε να πηγαίνω χαμογελαστή το πρωί στη δουλειά. Κάπου στην πορεία ανακάλυψα το marketing και με κέρδισε γιατί για μένα είναι ένας μοναδικός τρόπος να αποκτήσει κάθε άνθρωπος, επιχείρηση ή οργανισμός μια μοναδική εικόνα και "φωνή" προς τον έξω κόσμο. Στην ena βρήκα ανθρώπους που μοιράζονται αυτή την ιδέα μαζί μου και έτσι ξεκίνησα την ενασχόληση μου με το μαγευτικό κόσμο του marketing.   

Με τι ασχολείστε όταν δεν είστε στη δουλειά;

Εκτός γραφείου είμαι μια μαμά πλήρους ωραρίου, αλλά καταφέρνω να ξεκλέβω έστω και λίγο χρόνο από τη φροντίδα της οικογένειας για να διαβάζω, να βλέπω φίλους και να πηγαίνω σινεμά. Δε χάνω επίσης ευκαιρία για περισσότερη επιμόρφωση συμμετέχοντας συχνά σε σεμινάρια και workshops.   

Τι συμβουλή θα δίνατε στους ανθρώπους που εξυπηρετείτε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Να μάθουν να προβάλλουν και να παρουσιάζουν τους εαυτούς και τις επιχειρήσεις τους σωστά και σε κάθε κατάλληλη ευκαιρία που τους δίνεται και να προσπαθούν να μη μένουν πίσω από τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις επιταγές της εποχής μας. Να θυμούνται επίσης πως ποτέ δεν είναι αργά για νέες και περισσότερες γνώσεις.  

 

Tags: