"Γνώρισε την enateam": Σίσσυ Μπαζιάνα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

"Γνώρισε την enateam": Σίσσυ Μπαζιάνα

0 comments

Αυτή την εβδομάδα στο "Γνώρισε την enateam" σας συστήνουμε την Σίσσυ Μπαζιάνα, τη δυναμική Σύμβουλο Ανάπτυξης Πρωτογενούς Τομέα της ena. 

Πόσο καιρό εργάζεστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Η πρώτη μου επαφή με την ena ήταν το καλοκαίρι του 2016 όταν ήρθα πρώτη φορά ως καταχωρήτρια για την περίοδο του ΟΣΔΕ και συνέχισα με το ίδιο αντικείμενο ως εποχιακό προσωπικό και την επόμενη χρονιά. Από τον Ιανουάριο του 2018 και μέχρι σήμερα είμαι πλέον σταθερά στην εταιρεία.

Με τι ασχολείστε στην ena;

Ξεκίνησα την πορεία μου στην ena με την ενασχόληση του ΟΣΔΕ και των μεταβιβάσεων. Ακολούθησαν τα Σχέδια Βελτίωσης και συνεχίζω εντρυφώντας σε ποικίλα αντικείμενα τα οποία με εξελίσσουν στον τομέα μου.  

Τι σας αρέσει περισσότερο σχετικά με τη δουλειά σας στην ena;

Μου αρέσουν οι δυνατότητες εξέλιξης που υπάρχουν και η ποικιλία αντικειμένων σε όλους τους κλάδους. Το ότι δυνάμεθα να ασχοληθούμε με πολλά και να μάθουμε ακόμη περισσότερα ανακαλύπτοντας σε καθημερινή βάση πως δεν υπάρχει ταβάνι και όρια σε αυτό που κάνουμε. Παρουσιάζονται διαρκώς καινούργια πράγματα.

Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με το αντικείμενο εργασίας σας;

Πάντα με γοήτευε ο κόσμος του marketing και καθώς είχα έφεση στα μαθηματικά όλα μαζί συναντήθηκαν στον τομέα της Γεωπονίας με ειδίκευση την Αγροτική Οικονομία.

Τι κάνετε όταν δεν είστε στη δουλειά;

Ασχολούμαι με το θέατρο και τις τέχνες.

Θα θέλατε να δώσετε κάποια συμβουλή στους ανθρώπους τους οποίους εξυπηρετείτε στην ena;

Αν θέλουν κάτι πολύ όλη η ena δουλεύει για να το καταφέρουν. Προϋποθέσεις είναι βέβαια η σωστή ατομική οργάνωση και το τηρούμενο χρονοδιάγραμμα στόχων. Οπότε θα έλεγα πως αυτή είναι η συμβουλή μου προς αυτούς. 

Tags: