"Γνώρισε την enateam": Νίκος Χαραλαμπογιάννης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

"Γνώρισε την enateam": Νίκος Χαραλαμπογιάννης

0 comments

Αυτή την εβδομάδα στο "Γνώρισε την enateam" σας συστήνουμε το Νίκο Χαραλαμπογιάννη, ένα από τα παλιότερα στελέχη της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης και υπεύθυνο για τα επενδυτικά σχέδια του Αναπτυξιακού Νόμου.  

Πόσο καιρό εργάζεστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Από το 2007 μέχρι σήμερα.

Με τι ασχολείστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Κύρια ασχολία μου είναι η διεκπεραίωση επενδυτικών σχεδίων του αναπτυξιακού νόμου. Επίσης, είμαι υπεύθυνος τήρησης του ISO 9001. Δευτερευόντως, διεκπεραιώνω υποθέσεις της εταιρείας και σε άλλους τομείς ενώ παλαιότερα υπήρξα και υπεύθυνος πρωτογενούς τομέα.

Τι σας αρέσει περισσότερο σχετικά με τη δουλειά σας στην ena;

Μου αρέσει που συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις να προκύψει κάτι δημιουργικό και νέο από μια υφιστάμενη υπηρεσία. Ενδοεταιρικά τώρα και το καλό εταιρικό κλίμα, φυσικά.

Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με το αντικείμενο εργασίας/επάγγελμα;

Πριν έρθω στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, εργαζόμουν ως γεωτεχνικός. Σε εκείνη τη χρονική στιγμή δέχτηκα πρόταση από τον Δ.Μπαρδακίδη,  ο οποίος και με εκπαίδευσε για τη νέα μου δουλειά στην ena.

Τι κάνετε όταν δεν είστε στη δουλειά;

Περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, διαβάζω και φροντίζω ένα μικρό αμπελάκι που έχω. Όταν προλαβαίνω, με ξεκουράζει πολύ πνευματικά το να κάνω βόλτες στο βουνό.

Θα θέλατε να δώσετε κάποια συμβουλή στους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί σας για τα επενδυτικά τους σχέδια;

Να βλέπουν τα χρηματοδοτικά προγράμματα ως εργαλεία και όχι ως αυτοσκοπό ή προσδοκώμενο κέρδος γιατί διαφορετικά θα αποτύχουν στους στόχους που έχουν θέσει. 

Tags: