"Γνώρισε την enateam": Κατερίνα Βασιλείου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

"Γνώρισε την enateam": Κατερίνα Βασιλείου

0 comments

Πόσο καιρό εργάζεστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Εργάζομαι στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης από το Σεπτέμβριο του 2006.

Με τι ασχολείστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Στην πορεία μου στην ena έχω διαχειριστεί προγράμματα τόσο του πρωτογενή όσο και του δευτερογενή τομέα. Επίσης, έχω συμμετάσχει ενεργά στην ομάδα του ΟΣΔΕ στα δυο πρώτα χρόνια ενασχόλησης της εταιρείας με αυτό. Σήμερα έχω αναλάβει κατά κύριο λόγο τον συντονισμό της ομάδας και την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, ωστόσο είμαι πάντα στη διάθεση των συνεργατών μου όταν μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου. Τέλος, ασχολούμαι με την υποβολή αιτήσεων στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών.

Τι σας αρέσει περισσότερο σχετικά με τη δουλειά σας στην ena;

Η εργασία μου στην ena έχει πολλά θετικά. Ένα από αυτά είναι η ενασχόληση με πολλά και διαφορετικά αντικείμενα και η συνεχής απόκτηση γνώσεων και εμπειριών. Επίσης, το γεγονός ότι με την εργασία μας συμβάλλουμε στην χρηματοδότηση  μιας επιχειρηματικής προσπάθειας και βοηθούμε την τοπική κοινωνία. Δε θα μπορούσα να παραλείψω τέλος το όμορφο ομαδικό περιβάλλον που έχουμε εδώ στην ena.

Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με το αντικείμενο εργασίας σας;

Μετά την αποφοίτησή μου από το τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ  έκανα την πρακτική μου στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κατά τη διάρκεια της οποίας είχα την τύχη να ασχοληθώ  για πρώτη φορά με  προγράμματα ενισχύσεων στον πρωτογενή τομέα. Η πρακτική αυτή συνετέλεσε επίσης στη γνωριμία μου με το Σταύρο και το Δημήτρη, τους δυο εταίρους της ena και την μετέπειτα ένταξη μου στο δυναμικό της.

Με τι ασχολείστε όταν δεν είστε στη δουλειά;

Όταν δεν είμαι στη δουλειά ασχολούμαι με τα δυο παιδάκια μου και  τις υπόλοιπες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Θα θέλατε να δώσετε κάποια συμβουλή στους ανθρώπους που εξυπηρετείτε καθημερινά;

Να  ακολουθούν τις οδηγίες του συμβούλου και του λογιστή τους και  να συζητούν εγκαίρως όλους τους προβληματισμούς τους σχετικά με την υλοποίηση των προγραμμάτων τους με τον σύμβουλό τους.

 

Tags: