"Γνώρισε την enateam": Εύη Βοϊβατοπούλου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

"Γνώρισε την enateam": Εύη Βοϊβατοπούλου

0 comments

Αυτή την εβδομάδα στο "Γνώρισε την enateam" σας συστήνουμε την Εύη, Σύμβουλο Ανάπτυξης Δευτερογενούς & Τριτογενούς Τομέα. 

Πόσο καιρό εργάζεστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Στην ena εργάζομαι από τον Ιανουάριο του 2014.

Με τι ασχολείστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Είμαι Σύμβουλος Ανάπτυξης Δευτερογενούς και Τριτογενούς Τομέα. Πιο συγκεκριμένα, ασχολούμαι με την Υποβολή & την Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία" (ΕΠΑνΕΚ), που αποτελεί ένα από τα επτά τομεακά προγράμματα του ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020. 

Προγράμματα που υλοποιούμε αυτή την περίοδο: 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ανοιχτά για υποβολές θα είναι έως 31/10/2018 το Ψηφιακό Βήμα και το Ψηφιακό Άλμα. 
 

Τι σας αρέσει περισσότερο σχετικά με τη δουλειά σας στην ena;

Με τροφοδοτεί με δύναμη και ενέργεια το αποτέλεσμα στο τέλος της υλοποίησης των προγραμμάτων. Η ικανοποίηση του να βλέπεις επιχειρήσεις, από καλαίσθητα μικρά γραφεία έως και πολυτελή ξενοδοχεία που ξεκίνησαν από το μηδέν και οι ιδιοκτήτες δεν θα μπορούσαν να υλοποιήσουν χωρίς την βοήθεια των προγραμμάτων.

Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με το αντικείμενο εργασίας σας;

Μεγαλώνοντας με δύο Οικονομολόγους, ξεκίνησα από πολύ νωρίς να διαβάζω βιβλία Management, ήξερα από πολύ μικρή δηλαδή αυτό που λένε "τι θα γίνω όταν μεγαλώσω". Μετά τις σπουδές μου στο τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης ασχολήθηκα με διάφορα αντικείμενα σχετικά και μη πριν αποκτήσω τη δική μου θέση στην ομάδα της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

Με τι ασχολείστε όταν δεν είστε στη δουλειά;

Στο ελεύθερο μου χρόνο με ξεκουράζουν οι μικρές αποδράσεις και η επαφή με την φύση.

Τι συμβουλή θα δίνατε στους επενδυτές Δευτερογενούς & Τριτογενούς Τομέα;

Να επιλέγουν ορθά τους ανθρώπους που θα συνεργαστούν. Οι καλοί συνεργάτες (σύμβουλοι, λογιστές κα) είναι κομμάτι της επιτυχίας κάθε επιχείρησης και το κλειδί της ανάπτυξης της. 

 

Tags: