"Γνώρισε την enateam": Ελένη Αραμπατζή

Time to read
less than
1 minute
Read so far

"Γνώρισε την enateam": Ελένη Αραμπατζή

0 comments

Αυτή την εβδομάδα, στο "Γνώρισε την enateam" σας συστήνουμε τη νεότερη προσθήκη στην ομάδα μας, την Ελένη που εξυπηρετεί καθημερινά με χαμόγελο από το τμήμα της υποδοχής όσους επισκέπτονται ή καλούν την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

Πόσο καιρό εργάζεστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Εργάζομαι εδώ και 5 σχεδόν μήνες.

Με τι ασχολείστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Θα με βρείτε στον χώρο της υποδοχής της εταιρείας όπου κάθε μέρα υποδέχομαι τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται. Είμαι εκεί για να τους παρέχω πληροφορίες για τα τρέχοντα προγράμματα, να λύνω τις απορίες τους και να τους κατευθύνω στον κατάλληλο συνεργάτη. Παράλληλα, υποστηρίζω τις εργασίες των συναδέλφων, οπότε αυτό χρειάζεται. Τέλος, είμαι η φωνή που θα ακούσει κάποιος ο οποίος θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.

Τι σας αρέσει περισσότερο σχετικά με τη δουλειά σας στην ena;

Η επικοινωνία με τον κόσμο είναι το βασικότερο προτέρημα της εργασίας μου στην ena. Στην εταιρεία έχω τη δυνατότητα να έρθω σε επαφή με διαφορετικούς ανθρωπους, διαφορετικών περιοχών και επαγγελμάτων γεγονός που μου προσφέρει πληροφορίες για τη διαχείριση των κοινωνικών επαφών.

Με μεγάλη βεβαιότητα ένα ακόμη θετικό στην εργασία αυτή είναι το κλίμα μεταξύ των συναδέλφων και των ατόμων που πλαισιώνουν το #enateam. Από την πρώτη στιγμή της εργασίας μου ένιωσα πως βρίσκομαι σε ένα ανοιχτό και φιλικό περιβάλλον στο οποίο ο καθένας μας προσφέρει τις γνώσεις του και το χρόνο του για να σε βοηθήσει να βελτιωθείς και να εξελιχθείς.

Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με το αντικείμενο εργασίας/επάγγελμα;

Αν και απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, η εργασιακή μου εμπειρία μεταφέρθηκε στον τομέα της λογιστικής καθώς εργάστηκα επί 4 έτη στο λογιστικό γραφείο που διατηρεί η μητέρα μου. Η επαφή μου με τον αγροτικό κόσμο ξεκίνησε το 2014 όταν άλλαξε η φορολογική αντιμετώπιση των αγροτών και κληθηκα να βοηθήσω στην τήρηση των βιβλίων αγροτικών επιχειρήσεων. Η επαφή αυτή συνεχίζεται ακόμη και σήμερα μέσω της νέας μου θέσης στην εταιρεία, αυτή τη φορά μέσω των διαδικασιων υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ και των αγροτικών προγραμμάτων.

Με τι ασχολείστε όταν δεν είστε στη δουλειά;

Φέτος προσπαθώ να ανακαλύψω τις ομορφιές του νομού μας με μικρές αποδράσεις στις γύρω περιοχές με φίλους και συγγενείς. Μου αρέσει επίσης πολύ η μαγειρική και οι χειροτεχνίες. Αν και την καρδιά μου κλέβουν συχνά πυκνά τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Τι συμβουλή θα δίνατε στους ανθρώπους που εξυπηρετείτε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης; 

Η συμβουλή μου αφορά πιστεύω όλους μας και σχετίζεται με τη διαχείριση των εγγράφων. Όσο καλύτερα οργανωμένα έχει το άτομο τα προσωπικά του αρχεία και έγγραφα, τόσο πιο εύκολο είναι να ολοκληρώσει την εργασία του ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Όλα ξεκινούν από εμάς τους ίδιους και καταλήγουν πάλι εκεί, ειδικά σε ένα κράτος με γιγαντωμένη την γραφειοκρατία.

Tags: