"Γνώρισε την enateam": Αλέξανδρος Τσολακίδης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

"Γνώρισε την enateam": Αλέξανδρος Τσολακίδης

0 comments

Σήμερα στο "Γνώρισε την enateam" σας συστήνουμε τον Αλέξανδρο Τσολακίδη, που αποτελεί νέο αλλά πολλά υποσχόμενο μέλος της ομάδα της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης. 

Πόσο καιρό εργάζεστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Εργάζομαι στην Ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης περίπου 1 μήνα.

Με τι ασχολείστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Στην Ena ασχολούμαι κυρίως με τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών των επιχειρήσεων, πραγματοποιώντας μελέτες βιωσιμότητας για κάθε επιχείρηση - οφειλέτη. Επίσης πρόσφατα έχω ενταχθεί και στην ομάδα διαχείρισης έργων του Δημόσιου Τομέα.

Τι σας αρέσει περισσότερο σχετικά με τη δουλειά σας στην ena;

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην εργασία μου είναι το ομαδικό κλίμα, η αμοιβαία εμπιστοσύνη, το όραμα και οι στόχοι της εταιρείας.

Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με το αντικείμενο εργασίας σας;

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο αντικείμενο εργασίας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των φοιτητικών μου υποχρεώσεων στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

Τι κάνετε όταν δεν είστε στη δουλειά;

Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι κυρίως με την μελέτη που απαιτείται για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών που παρακολουθώ. Επίσης όταν βρίσκομαι εκτός δουλειάς, μου αρέσει να συμμετέχω σε σεμινάρια επιμόρφωσης καθώς και να διοργανώνω μαζί με την ομάδα μου events επιχειρηματικότητας σχετικά με την καινοτομία, τον τουρισμό, τις νεοφυείς επιχειρήσεις κλπ

Θα θέλατε να δώσετε κάποια συμβουλή στους ανθρώπους που απευθύνονται σε σας στα πλαίσια της εργασίας σας;

Θα συμβούλευα τους πελάτες-οφειλέτες να προχωρήσουν σε μελέτη βιωσιμότητας των επιχειρήσεων τους. Βασική μας επιδίωξη μέσω του συγκεκριμένου μηχανισμού είναι να δοθεί η ευκαιρία σε βιώσιμες επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αδυναμία πληρωμών αλλά και σε αυτές που βρίσκονται σε κατάσταση επαπειλούμενης αδυναμίας,να ελαφρυνθούν σημαντικά.

Tags: