Ευχές από την enateam

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ευχές από την enateam

0 comments

#ena νέο έτος έρχεται. Ας είναι το καλύτερο. Από όλη την enateam και τον κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά τις καλύτερες μας ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ένα Ευτυχισμένο νέο έτος. 

Σταύρος Αμοιράς: Πόσα όμορφα και ωραία μας έδωσε η εξαιρετική χρονιά που φεύγει, πόσα ακόμη περισσότερα μας φέρνει η συναρπαστική χρονιά που έρχεται, να είστε καλά, μ' αυτούς που θέλετε να είστε, Χρόνια Πολλά!

Δημήτρης Μπαρδακίδης:  Εύχομαι σε φίλους, συνεργάτες και πελάτες της ena το πιο σημαντικό αγαθό της ζωής που είναι η υγεία, πλαισιωμένο σταθερά με αγάπη και δημιουργικότητα.

Ζωζώ Πετρακοπούλου: Καλές Γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη, δημιουργία και ποιότητα ζωής!

Εύη Βοϊβατοπούλου: Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή, γεμάτη αλήθεια και φως! Καλές Γιορτές!

Αλέξανδρος Τσολακίδης: Εύχομαι το 2019 να είναι ένα έτος γεμάτο προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες, πάντα με υγεία και αγάπη σε ότι κάνετε!

Σίσσυ Μπαζιάνα: εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη τύχη, υγεία, υπομονή, ηρεμία και πληρότητα. καλές γιορτές

Λιάνα Κάβουρα: Καλές γιορτές, Ευτυχισμένο το 2019.Ας είναι η νέα Χρονιά γεμάτη από αγάπη, ηρεμία & δημιουργία!

Σοφία Αργυριάδου: Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να είναι γεμάτα όμορφες αναμνήσεις, ευτυχία και χαμόγελα που θα μας συντροφεύουν από τώρα και για όλο το χρόνο. Καλές γιορτές σε όλους!

Αναστασία Βουλγαρίδου: Aς ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.

Λάμπρος Εξίογλου: Εύχομαι η μαγεία των εορτών να φέρει στη ζωή σας τύχη, υγεία και ευτυχία. Tο 2019 να είναι ένα έτος γεμάτο προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες!

Κατερίνα Βασιλείου: Ας είναι το 2019 η χρονιά που όλα τα όνειρά μας θα γίνουν πραγματικότητα και όλες οι προσπάθειες μας μεγάλα επιτεύγματα. Καλές γιορτές!

Γιώργος Τζίνογλου: Εύχομαι το 2019 να είναι η χρονιά της αγάπης και της ειρήνης, να είναι η χρονιά όπου ο κόσμος θα δημιουργήσει και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Χρόνια Πολλά με υγεία!

Νίκος Χαραλαμπογιάννης: Χρόνια καλά και καθένας μας να αποκτήσει αυτή τη νέα χρονιά όσα επιθυμεί.

Μαρία Τέγου: Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να μας βοηθήσουν να βρούμε την ανθρωπιά  μέσα μας και να γίνουμε όλοι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

Πόπη Λαδίου: Καλά Χριστούγεννα & ευτυχισμένο το νέο έτος!

Δάκης Δουμπάς: Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία,ευτυχισμένες στιγμές, νέες εμπειρίες και να φέρει τον καθένα ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των ονείρων του.