Επιχειρήσεις

Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών

January 11, 2022 - 14:16
0 comments

Το προσεχές διάστημα αναμένεται η προκήρυξη του προγράμματος «Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών» καθώς στις 22/12/2021 δημοσιεύθηκε η επίσημη πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία, προς τον ΕΦΕΠΑΕ προκειμένου να ορισθεί ως ενδιάμεσος φορέας της δράσης.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση Λογιστών και Φοροτεχνικών ώστε να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες ψηφιακού εκσυγχρονισμού τους, για την βελτίωση των παροχών των υπηρεσιών τους. 

epixorhghsh-logistwn

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με τίτλο: «Ο Αναπτυξιακός Χαρακτήρας του eMT cluster»

December 13, 2021 - 19:33
0 comments

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης η πρώτη εκδήλωση του eMT cluster στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τίτλο «Ο Αναπτυξιακός Χαρακτήρας του eMT cluster»

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ eMT cluster και Επιμελητηρίου Έβρου

December 13, 2021 - 14:07
0 comments

Με στόχο την διαμόρφωση ενός πλαισίου κοινών ενεργειών για την ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, υπεγράφη τη Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Έβρου και του εγκεκριμένου Συνεργατικού Σχηματισμού eMT cluster με Φορέα Αρωγό την εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

Μόνο το 15% των μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα

November 24, 2021 - 12:39
0 comments
Ενδιαφέροντα στοιχεία προέκυψαν από την Παρουσίαση της Ετήσιας έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2021 «Ο αντίκτυπος της πανδημίας στις επιχειρήσεις». Η έκθεση διαπιστώνει ότι υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μέρος μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δεν έχουν ενσωματώσει στη δραστηριότητά τους ακόμα ψηφιακά συστήματα χαμηλής τεχνολογικής έντασης.
 

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του eMT cluster και της Δομής Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας

November 20, 2021 - 10:38
0 comments
Με στόχο την διαμόρφωση ενός πλαισίου κοινών ενεργειών για την ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, υπεγράφη την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Συνεργατικού Σχηματισμού eMT cluster, με φορέα αρωγό την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης και του Επιμελητηρίου Δράμας.
 

Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο

November 19, 2021 - 09:36
0 comments

Ο Αναπτυξιακός Νόμος αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για τουλάχιστον 30 έτη της χώρας για όλες τις κατηγορίες των επιχειρήσεων (μικρές, μεσαίες, μεγάλες και υπό σύσταση).

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 23:00 ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τίτλο: «Αναπτυξιακός Νόμος – Ελλάδα Ισχυρή Ανάπτυξη». Το νομοσχέδιο προωθεί την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μέσω της χορήγησης κινήτρων σε στοχευμένες δραστηριότητες.

Επιπλέον 3.412 ΜΜΕ εντάσσονται στη δράση "Επανεκκίνηση Εστίασης"

October 21, 2021 - 14:45
0 comments

Σύμφωνα με το πρόσφατο Δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στις 19 Οκτωβρίου 2021, Αθήνα:

Νέα αποτελέσματα για τη "Μη επιστρεπτέα ενίσχυση" για τις επιχειρήσεις της ΑΜΘ

October 13, 2021 - 15:23
0 comments
Δημοσιεύτηκε ο 3ος πίνακας αξιολόγησης προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της πρόσκλησης "Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (Δράση 3δ.5-6.2)". 

Παραγωγικός εξοπλισμός για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις από την Αποστολή

June 02, 2021 - 16:02
0 comments
Ενίσχυση με τη μορφή δωρεάς εξοπλισμού σε επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς, για έβδομη συνεχή χρονιά ανακοινώνει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC. Η φετινή δράση περιλαμβάνει τους τομείς της αγροδιατροφής και των πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων και θα υλοποιηθεί στις περιοχές της Θεσσαλίας, Ηπείρου, Μακεδονίας και Θράκης.

Pages