Τα Work Anniversaries του Φεβρουαρίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τα Work Anniversaries του Φεβρουαρίου

0 comments

Aυτό τον Φεβρουάριο, η enateam γιορτάζει 14 χρόνια αγαστής συνεργασίας με το Νίκο Χαραλαμπογιάννη και τον 1ο υπέροχο χρόνο στην ομάδα για 3 πολύτιμα νεότερα μέλη: το Στράτο Καρπέλη, το Γιώργο Γκίνο και το Χρήστο Μακρή. 

 


Νικόλαος Χαραλαμπογιάννης, Συντονιστής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Αναπτυξιακού Νόμου & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Επαγγελματισμός, σκληρή δουλειά , επιμονή και αφοσίωση χαρακτηρίζουν το Νίκο.

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης γιορτάζει την 14η επέτειο εργασίας του κοντά μας και δε θα μπορούσαμε να αισθανόμαστε περισσότερο ευγνώμονες για τη συμμετοχή του στην enateam! 

Νίκο, σε ευχαριστούμε για την καθοριστική συμβολή σου σε όλα όσα έχει επιτύχει η εταιρεία μέχρι σήμερα και που αποτελείς καθημερινά παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας! 

 

Στράτος Καρπέλης, Σύμβουλος Ανάπτυξης Πρωτογενούς & Δευτερογενούς Τομέα

 

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που καλωσορίσαμε το Στράτο στην enateam και το υποκατάστημα μας στη Χρυσούπολη!

Εργατικός, με χιούμορ και αποφασιστικότητα έγινε από την πρώτη μέρα πολύτιμο μέλος της ομάδας!

Σε ευχαριστούμε για όλα όσα κάνεις, Στράτο! Keep up the good work!

 

Γιώργος Γκίνος, Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

Αν και είναι μαζί μας μόνο εδώ και ένα χρόνο, ο Γιώργος έχει αφήσει το δικό του, μοναδικό στίγμα στην ομάδα της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης!

Αφοσιωμένος και σχολαστικός στη δουλειά του, αλλά το πειραχτήρι και η ψυχή της παρέας στα διαλείμματα, τις γιορτές και τις εξόδους της enateam, o Γιώργος είναι ο πολύτιμος συνεργάτης που κάθε εταιρεία θα ήθελε να έχει στο δυναμικό της. 

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για όσα κάνεις καθημερινά για όλους μας!

 

Χρήστος Μακρής, Σύμβουλος Ανάπτυξης Δευτερογενούς & Τριτογενούς Τομέα

 

Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα όταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους με τόση θετική ενέργεια, χιούμορ και ευρηματικότητα όπως ο Χρήστος!

Κι έτσι πέρασε ήδη ένας χρόνος από την πρώτη του μέρα στο γραφείο, αν και η αλήθεια είναι πως ο Χρήστος "έδεσε" αμέσως τόσο πολύ με την ομάδα που νιώθουμε σαν να ήταν μέλος της από πάντα.

Ο Χρήστος είναι η ήρεμη δύναμη του πάνω ορόφου και ένας πολλά υποσχόμενος συνεργάτης που κάνει το μέλλον της εταιρείας να φαντάζει ακόμη πιο λαμπρό!