Λιάνα Κάβουρα

enateam's picture

Σύμβουλος Ανάπτυξης

Τμήμα Οικονομικών, Πανεπιστήμιο Hertfordshire

Γεια σας, είμαι η Λιάνα.

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα οικονομικά και διάφορα συναφή επαγγέλματα μετά την αποφοίτηση μου από το σχετικό τμήμα του Πανεπιστημίου του Hertfordshire. 

Το τελευταίο διάστημα, μετά τη μετακόμιση μου από την Αθήνα στην Ξάνθη εργάζομαι στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.  Στην εταιρεία ασχολούμαι περισσότερο με το δημόσιο τομέα και διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Παράλληλα, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν ασχολούμαι υποστηρικτικά με προγράμματα του ΕΣΠΑ- ΕΠΑΝΕΚ και άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Στη δουλειά μου στην ena αγαπώ περισσότερο τη συνοχή και το πνεύμα συνεργασίας που διακατέχει την ομάδα. Μου αρέσει ιδιαίτερα το ότι υπάρχει διάθεση για αλληλοβοήθεια μεταξύ των συναδέλφων αλλά και ένα σκεπτικό συνεχούς αυτο -εκπαίδευσης που θεωρώ πως βοηθάει τόσο την προσωπική εξέλιξη του καθενός αλλά και της ομάδας στο σύνολό της.

Τον περισσότερο χρόνο εκτός εργασίας τον αφιερώνω στην οικογένειά μου. Μου αρέσει επίσης πολύ η ενασχόληση με τη φωτογραφία και ακόμη περισσότερο όταν συνδυάζεται με μια εξόρμηση σε κοντινούς προορισμούς!

Η συμβουλή μου προς όλους τους ενδιαφερομένους είναι..να ενημερώνεστε, να μας ρωτάτε και να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

#enamember
Tuesday, November 27, 2018