Εκδήλωση: "Ο Αναπτυξιακός Χαρακτήρας του eMT cluster"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

November 30, 2021 - 12:53
0 comments

Το eMT cluster, ο πρώτος Συνεργατικός Σχηματισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας στην Περιφέρεια ΑΜΘ, με Φορέα Αρωγό την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, διοργανώνει με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Έβρου, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00, εκδήλωση με τίτλο “Ο Αναπτυξιακός Χαρακτήρας του eMT cluster”. 

Το eMT cluster συνθέτουν επιχειρήσεις πληροφορικής και Ακαδημαϊκοί Οργανισμοί της Ελλάδας και έχει ως αντικείμενο την ταχεία εφαρμογή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού (fast digital on boarding) σε επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους. Συγκεντρώνει πρωτοποριακές τεχνολογίες και μεθόδους που βρίσκουν εφαρμογή στον αγροτικό τομέα, στη μεταποίηση και τη βιομηχανία, στις έξυπνες πόλεις και τον τουρισμό, όπως επίσης και στην εξοικείωση του ανθρώπινου παράγοντα (εργαζομένων και πολιτών) με την τεχνολογία. To eMT cluster στοχεύει να αποτελέσει κόμβο επιχειρηματικότητας και διευκόλυνσης επενδύσεων, να ενισχύσει την απασχόληση και να στηρίξει την βιώσιμη ανάπτυξη σε όλη την Περιφέρεια.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία και τις εισηγήσεις τους, το Επιμελητήριο Έβρου καθώς και διακεκριμένοι καθηγητές και στελέχη του επιχειρείν που θα παρουσιάσουν τις προοπτικές οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης που δημιουργούνται από την καινοτομία, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την παραγωγική συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων της Περιφέρειας.

Λόγω των περιορισμών που ισχύουν εξαιτίας των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του Covid-19, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, τόσο με περιορισμένη φυσική παρουσία στο χώρο της αίθουσας συνεδρίων “Ορφέας” του Ramada Plaza Thraki, όσο και με τη δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης μέσω livestreaming.

Ως ομιλητές συμμετέχουν οι:

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την #enaevents, η οποία αποτελεί μια νέα υπηρεσία της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, που ιδρύθηκε το 2006 και παρέχει υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις, Ιδιώτες, Δημόσιο Τομέα και Φορείς με έδρα την Ξάνθη και γραφεία στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση καθώς και για την online εγγραφή σας μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα: https://evros.enaevents.gr/