Χρυσή διάκριση για τη ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT στα Sales Excellence Awards 2016

Time to read
less than
1 minute
Read so far

April 01, 2016 - 10:58
0 comments

H εταιρεία τιμήθηκε με Gold award στην κατηγορία «Αύξηση Εξαγωγών»

Χρυσή διάκριση κατέκτησε η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, στα φετινά Sales Excellence Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής, για την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας της.
Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία τιμήθηκε με Gold award στην κατηγορία «Αύξηση Εξαγωγών», που πέτυχε κατά τη διάρκεια του 2015, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τον προσανατολισμό της στις αγορές του εξωτερικού. Από την πλευρά της SUNLIGHT το βραβείο παρέλαβε ο κ. Στέφανος Λατίνος, ενώ στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου.
Το 2015 αποτέλεσε ένα δυναμικό έτος για τη Sunlight. H δραστηριότητα της εταιρείας σε 100 αγορές του κόσμου και η συνεργασία με 500 διεθνείς πελάτες δημιουργεί αξία τόσο για το οικοσύστημα της εταιρείας, όσο και για τη χώρα, όπως ανέφερε η διοίκηση της εταιρείας.  
Τα Sales Excellence, απονεμήθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας σε συνεργασία με τη Boussias Communications. 
 
πηγή: www.tovima.gr