Το 3ο Masterclass Αγρο-Επιχειρηματικότηταs στην Πάτρα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

September 19, 2017 - 16:05
0 comments

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί φέτος το 3ο Agri-food Masterclass on Entrepreneurship για τη στήριξη επιχειρήσεων και πρωτοβουλιών στον αγροδιατροφικό τομέα.

Το  Μasterclass θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 5 Νοεμβρίου 2017 και στοχεύει  να ενισχύσει πρωτοβουλίες και να βοηθήσει start–ups στην αγροεπιχειρηματικότητα να αναπτύξουν περαιτέρω τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, το business model και τα business value propositions τους, να βελτιστοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα, να δικτυωθούν και να διερευνήσουν τις δυνατότητες δραστηριοποίησής τους στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

Το Σεμινάριο- Διαγωνισμός  διοργανώνεται από την Ολλανδική Πρεσβεία, το Orange Grove Patras, το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών και τον Κόμβο Καινοτομίας AromaHub.

Η νικήτρια ομάδα θα λάβει δωρεάν εισιτήριο για την Ολλανδία από το Orange Grove της Αθήνας και θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο πρόγραμμα incubation της StartLife στο Wageningen Campus για 4-6 εβδομάδες με ατομική καθοδήγηση, υποστήριξη και σεμινάρια. Τέλος, θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στην εκδήλωση pitching στο F&ANext 2018 όπου επενδυτές συναντούν νεοσύστατες επιχειρήσεις στον αγροδιατροφικό τομέα (www.fanext.nl).

Πληροφορίες σχετικά με το Masterclass μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν στα στοιχεία επικοινωνίας: 6942941886, [email protected]

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου

Πηγή:Αgrifoodmasterclass

Tags: