Πρόγραμμα στήριξης start-up από την Εθνική Τράπεζα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

January 12, 2016 - 16:52
0 comments
Πρωτοβουλία στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων (Start-Ups) που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος NBG BusinessSeeds.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην ενθάρρυνση και την ανάπτυξη της νέας επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, η Εθνική Τράπεζα προβαίνει σε μια νέα πρωτοβουλία στήριξης των νεοφυών επιχειρήσεων (Start-Ups) που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
 
Στόχος της δράσης είναι η επιβράβευση και η ανάδειξη Start-Ups που προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, διαθέτουν πλήρη επιχειρηματικά μοντέλα, οικονομική βιωσιμότητα και υψηλή αναπτυξιακή προοπτική. Η Εθνική Τράπεζα, τονίζει σε ανακοίνωση της, συνεχίζει να στηρίζει την υγιή νεοφυή επιχειρηματικότητα, μέσω σύγχρονων και τεχνολογικά ανεπτυγμένων υποδομών αποδοχής συναλλαγών καρτών, στο e-shop της επιχείρησης.
 
Οι δικαιούχοι θα επωφεληθούν αποκτώντας την υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου, i-bank e-commerce, εντελώς ανέξοδα για τον πρώτο χρόνο και με εξαιρετικά προνομιακή προμήθεια από το δεύτερο χρόνο και μετά. 
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νεοσύστατες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, με ημερομηνία ίδρυσης από την 1 Ιανουαρίου 2014 και μετά, με έδρα την Ελλάδα ή παράρτημα στην Ελλάδα, που έχουν κύκλο εργασιών προηγούμενης χρήσης άνω των 50.000 ευρώ συμμετέχουν σε προγράμματα στήριξης της νέας επιχειρηματικότητας ή χρηματοδοτούνται από Venture Capital έως 1,5 εκ. ευρώ από εταιρείες - μέλη της Hellenic Venture Capital Association.
 
Επίσης σε όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΝΒG Business Seeds».
 
Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο https://www.nbg.gr/el/nbgseeds.
 
Πηγή: www.tanea.gr