Προσοχή! Επιτήδειοι δήθεν σύμβουλοι παραπλανούν επιχειρηματίες και στην Ξάνθη.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Προσοχή! Επιτήδειοι δήθεν σύμβουλοι παραπλανούν επιχειρηματίες και στην Ξάνθη.

0 comments

 

Προσοχή, οι επιτήδειοι έχουν κάνει προσπάθειες να παραπλανήσουν και επιχειρηματίες στην περιοχή της Ξάνθης.

 

Προσεγγίζουν τηλεφωνικώς τους επιχειρηματίες και παρουσιάζονται ως επενδυτικοί σύμβουλοι με έδρα την Αθήνα και τους ενημερώνουν για υποτιθέμενα πρόγραμμα με σκοπό την εξαπάτηση τους.

Τα επιδοτούμενα προγράμματα στα οποία αναφέρονται είναι ανακριβή και αφορούν παλιότερες προκηρύξεις οι οποίες δεν είναι πλέον σε ισχύ. Παρουσιάζουν ψευδώς στον επιχειρηματία ότι η επιχείρηση τους είναι επιλέξιμη και τους ζητούν χρηματική αμοιβή έως και 250€.

Πολλοί συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα των επιτηδείων οι οποίοι κακοβούλως μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού εξαφανίζονται και δεν προβαίνουν σε καμία ενέργεια υποβολής επενδυτικού φακέλου.

Η διαδικασία με την οποία προκηρύσσονται τα προγράμματα είναι συγκεκριμένη και αποτελείται από την “προδημοσίευση” και την “προκήρυξη” τα οποία πάντα αναρτώνται στις επίσημες ιστοσελίδες του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Σε κάθε περίπτωση απευθυνθείτε σε έναν εξειδικευμένο σύμβουλο για την έγκυρη ενημέρωση και την ασφάλεια των επενδυτικών σας επιλογών.

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επιτυχή σύνταξη επενδυτικών προτάσεων. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας  στο τηλ: 2541083370 ή επισκεφθείτε μας στα γραφεία μας στο 3ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας.