Πρακτική Άσκηση enateam: Κατερίνα Κιολεΐδου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

May 15, 2023 - 16:22
0 comments
Στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης μας αρέσει να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής μας να αναπτυχθούν. Στο πλαίσιο της αποστολής και του οράματος της εταιρείας μας απολαμβάνουμε ιδιαιτέρως να δίνουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία κοντά μας.
 
Το τελευταίο εξάμηνο,είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την γλυκύτατη Κατερίνα Κιολεΐδου, Φοιτήτρια της Γεωπονικής σχολής, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και να συνεργαστούμε μαζί της στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης. 
 
Έτσι λοιπόν, μετά το πέρας της εξάμηνης αυτής εμπειρίας, η ίδια μοιράζεται μαζί μας τις εντυπώσεις από την απασχόληση της στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

Ποια είναι τα δυνατά σου χαρακτηριστικά και πως βλέπεις τον εαυτό σου μετά από αυτή την διαδικασία της πρακτικής;

Τα δυνατά μου χαρακτηριστικά πιστεύω πως είναι η επιμονή, η υπομονή αλλά και η θέληση για μάθηση
 
Θεωρώ ότι μέσα από την πρακτική μου στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης έμαθα πολλά πράγματα που θα μου χρησιμεύσουν μελλοντικά σε μια θέση εργασίας.

Πως ήταν η εμπειρία σου με την ena;

Πέρασα πολύ όμορφα είναι η αλήθεια. Κάθε μέρα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα!

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι αρχικά να ολοκληρώσω τις σπουδές μου και έπειτα να βρω μια θέση εργασίας για να συνεχίσω το ταξίδι της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, το οποίο ξεκίνησα με την #enateam, πράγμα πολύ σημαντικό για κάθε νέο και νέα στην αγορά εργασίας.
 
Στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι η δύναμη μας είναι οι άνθρωποι μας και η συνεχής ανάπτυξη της ομάδας μας. Για να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε στα πλαίσια της αποστολής και του οράματος μας, καλούμε φοιτητές και τελειόφοιτους από ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας να επιλέξουν την εταιρεία μας για την πρακτική τους άσκηση
 
Η διαδικασία αυτή είναι μια ευκαιρία για εκείνους να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, αλλά εμείς την αντιμετωπίζουμε και σαν μια επένδυση στο μέλλον για την ena, που έχει έτσι τη δυνατότητα να συναντήσει φρέσκα μυαλά και μελλοντικούς enateamers. Πολλά από τα μέλη της ομάδας μας άλλωστε, ξεκίνησαν την καριέρα τους στην ena ολοκληρώνοντας την πρακτική τους κοντά στα εξειδικευμένα στελέχη της enateam, ενώ δεκάδες ακόμη ταλαντούχοι νέοι εκπαιδεύτηκαν και έκαναν τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα προς μια επιτυχημένη καριέρα, μαζί μας. 
 
Αν θέλετε κι εσείς να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας άσκηση στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης και να αποκτήσετε τα πρώτα εφόδια για την καριέρα που ονειρεύεστε, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2541083370 ή στείλτε μας το βιογραφικό σας στο [email protected].