Κατερίνα Βασιλείου

enateam's picture

Συντονίστρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Τμήμα Γεωπονίας Α.Π.Θ.

Είμαι η Κατερίνα και εργάζομαι στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης από το Σεπτέμβριο του 2006.

Μετά την αποφοίτησή μου από το τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ  έκανα την πρακτική μου στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κατά τη διάρκεια της οποίας είχα την τύχη να ασχοληθώ  για πρώτη φορά με  προγράμματα ενισχύσεων στον πρωτογενή τομέα. Επίσης η πρακτική αυτή συνετέλεσε στην γνωριμία μου με τους δυο εταίρους της ena και την μετέπειτα ένταξη μου στο δυναμικό της.

Στην πορεία μου στην ena έχω διαχειριστεί προγράμματα τόσο του πρωτογενή όσο και του δευτερογενή τομέα. Επίσης έχω συμμετάσχει ενεργά στην ομάδα του ΟΣΔΕ στα δυο πρώτα χρόνια ενασχόλησης της εταιρείας με αυτό. Σήμερα έχω αναλάβει τον συντονισμό της ομάδας και την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, ωστόσο είμαι πάντα στη διάθεση των συνεργατών μου όταν μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου. Τέλος, ασχολούμαι με την υποβολή αιτήσεων στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών.

Στην εργασία μου στην ena βρίσκω πολλά θετικά στοιχεία. Ένα από αυτά είναι η ενασχόληση με πολλά και διαφορετικά αντικείμενα και η συνεχής απόκτηση γνώσεων και εμπειριών. Είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό για μένα το γεγονός ότι με την εργασία μας συμβάλλουμε στην χρηματοδότηση  μιας επιχειρηματικής προσπάθειας και βοηθούμε την τοπική κοινωνία και τέλος το όμορφο ομαδικό περιβάλλον της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

Όταν δεν είμαι στη δουλειά ασχολούμαι με τα δυο παιδάκια μου και τις υπόλοιπες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Η συμβουλή της Κατερίνας:

Οι παραγωγοί, οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και οι εκπρόσωποι των διαφόρων επιχειρήσεων που συμμετέχουν στις διάφορες επιδοτούμενες δράσεις να  ακολουθούν τις οδηγίες του συμβούλου και του λογιστή τους και  να συζητούν εγκαίρως όλους τους προβληματισμούς τους σχετικά με την υλοποίηση των προγραμμάτων τους με τον σύμβουλό τους.

#enamember