ΕΣΠΑ 2007-2013 ΙΙ: Prizma Ιμπραήμ Χουσεϊν Εσρεφ

enateam's picture
Submitted by enateam on Mon, 01/02/2017 - 01:31

Η επιχείρηση με την επωνυμία  Prizma ιδρύθηκε το 1993 από τον κύριο Ιμπραήμ Χουσεϊν Εσρέφ.  Στα 24 χρόνια που μεσολάβησαν από τότε η επιχείρηση έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά της Ξάνθης και να αποκτήσει μια πολύ καλή φήμη στο χώρο της κατασκευής επιγραφών και πινακίδων.

H επιχείρηση εντάχθηκε τον Οκτώβριου του 2013 στο πρόγραμμα Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών, με τη συγχρηματοδότηση των ΠΕΠ ΑΜΘ (ΕΣΠΑ 2007-2013) με ποσοστό επιδότησης 60% με στόχο την ανάπτυξη. Αποφάσισε όχι μόνο να βελτιώσει τις συνθήκες παραγωγής των υφιστάμενων προϊόντων αλλά να εισάγει και νέα προϊόντα και υπηρεσίες ώστε να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να αποκτήσει πρόσβαση σε νέες αγορές.  Έτσι από την ολοκλήρωση της επένδυσης και μετά διαθέτει επιπλέον τη δυνατότητα να παρέχει διαφημιστικά μπλουζάκια, χαράξεις σε γυαλί, σε μάρμαρο, σε γρανίτη, σε δέρμα, σε χαρτί, σε plexi glass αλλά και διαφημιστικά ποτήρια, κούπες, πιάτα

Συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν κτιριακές εγκαταστάσεις, προμήθεια νέου σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, εισαγωγή νέων συστημάτων πληροφορικής και ενέργειες προστασίας περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Τομέας: 
Πηγή χρηματοδότησης: