ΕΣΠΑ 2007-2013 ΙΙ: Τεχνικό Γραφείο Ελλή Κεχαγιά

enateam's picture
Submitted by enateam on Mon, 01/02/2017 - 17:31

Το τεχνικό γραφείο της κας Κεχαγιά Ελισάβετ με έδρα επί της οδού Ανατολικής Θράκης 2, στην Ξάνθη εντάχθηκε τον Οκτώβριου του 2013 στο πρόγραμμα Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών, με τη συγχρηματοδότηση των ΠΕΠ ΑΜΘ (ΕΣΠΑ 2007-2013) με ποσοστό επιδότησης 60%.

Η κα Κεχαγιά αποφάσισε να διαμορφώσει το γραφείο το οποίο ενοικιάζει, εξολοκλήρου με σκοπό την ανάπτυξη ενός σύγχρονου και φιλόξενου χώρου, καθώς και την υιοθέτηση αρχών εξοικονόμησης ενέργειας. Μεγαλύτερη έμφαση δόθηκε στην χρήση των κατάλληλων, εξειδικευμένων λογισμικών με σκοπό την στενή παρακολούθηση της νομοθεσίας και την υιοθέτηση των πλέον σύγχρονων τεχνικών δεικτών.

Υλοποιήθηκαν μέσω του Προγράμματος

-δαπάνες διαμόρφωσης του γραφείου (διαμόρφωση, βαφές, μονώσεις, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, laminate, προϊόντα υγιεινής), 

-δαπάνη για την προμήθεια και εγκατάσταση θερμομονωτικών κουφωμάτων,

-δαπάνη προμήθειας ολοκληρωμένου συνόλου υπερσύγχρονων λογισμικών με έμφαση στην εκπόνηση στατικών μελετών παντός είδους φέροντος οργανισμού,

-αγορά σύγχρονου συνόλου Η/Υ, περιφερειακών και δικτυακών, 

-δαπάνη για την προμήθεια κλιματιστικών Α ενεργειακή κλάσης τύπου inverter, υλικά προβολής (πινακίδες, κάρτες, έντυπα),

-δαπάνη για την αγορά επίπλων (γραφείων, καθισμάτων, βιβλιοθηκών κ.α.),

-δαπάνη για αγορά κοπτικού trimmer, ενός αυτόματου ηλεκτρονικού μετρητή αποστάσεων ακριβείας και ενός σύγχρονου δικτυακού εκτυπωτή.

Δείτε το site της επιχείρηση εδώ

Τομέας: 
Πηγή χρηματοδότησης: