ΕΣΠΑ 2007-2013 ΙΙ: Ρούσος Επιγραφές

enateam's picture
Submitted by enateam on Mon, 01/02/2017 - 16:31

Η ομόρρυθμος εταιρεία με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΡΟΥΣΟΥ ΟΕ» και διακριτό τίτλο "ΡΟΥΣΣΟΣ  ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ", εδρεύει στην πόλη της Ξάνθης στο τέρμα της οδού 28ης Οκτωβρίου και δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής  επιγραφών - πινακίδων παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Η εταιρία συστάθηκε από τους αδερφούς Αντώνιο και Βενέδικτο Ρούσσο οι οποίοι και μετέχουν με ποσοστό 50% στο κεφάλαιο της εταιρίας.

Σκοπός της εταιρείας ήταν η δημιουργία μονάδος παραγωγής αυτοκόλλητων γραμμάτων από βινύλιο και άλλα υλικά, οι τυπογραφικές εργασίες, η δημιουργία μακετών και λογοτύπων και γενικά η παροχή υπηρεσιών διαφήμισης και προβολής. Με την πάροδο των ετών η εταιρεία διεύρυνε την ποικιλία των προϊόντων που κατασκευάζει, περιλαμβάνοντας φωτεινές επιγραφές παντός τύπου και διαστάσεων, όλα τα είδη πινακίδων καθώς επίσης και διάφορα διαφημιστικά είδη όπως είναι τα στυλό, μπρελόκ, και σετ γραφείου.

H επιχείρηση εντάχθηκε τον Οκτώβριου του 2013 στο πρόγραμμα Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών, με τη συγχρηματοδότηση των ΠΕΠ ΑΜΘ (ΕΣΠΑ 2007-2013) με ποσοστό επιδότησης 60%.

Μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης η εταιρεία είναι σε θέση να κατασκευάζει προϊόντα με πρώτη ύλη ακρυλικά φύλλα Plexiglas σε διάφορα σχήματα και μεγέθη με χρήση του υπερσύγχρονου laser κοπής βελτιώνοντας θεαματικά την ποιότητα των προϊόντων της.

Επιπλέον υλοποιήθηκαν δαπάνες προώθησης όπως η χρήση adwords και η ανάπτυξη εξειδικευμένου e-shop για τα προϊόντα της επιχείρησης

Σημαντική για την εταιρεία ήταν αγορά ενός μεταφορικού μέσου και οι δαπάνες εξοικονόμησης ενέργειας (όπως η αντικατάσταση των λαμπτήρων με led και του κλιματιστικού με inverter κλάσης Α)

 

Τομέας: 
Πηγή χρηματοδότησης: