ΕΣΠΑ 2007-2013 ΙΙ: Γρηγόρη Παντελής

enateam's picture
Submitted by enateam on Mon, 01/02/2017 - 11:30

Ο κύριος Παντελής Γρηγόρη προέρχεται από σπουδές στο εξωτερικό και με την επιστροφή του αποφάσισε να διερευνήσει τις επιλογές του για την είσοδό του στην αγορά εργασίας. Τον Φεβρουάριο του 2013 προχώρησε στην έναρξη της ατομικής του επιχείρησης.

Στην συνέχεια και αξιοποιώντας την ευκαιρία των επενδυτικών κινήτρων του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος αποφάσισε να προχωρήσει στον σχεδιασμό επιχείρησης Οινονομοτεχνικών Μελετών παντός είδους και Παροχής Υπηρεσιών Σχεδιασμού (όχι παραγωγής) διαφημιστικών αντικειμένων ή ταινιών.

Εντάχθηκε τον Οκτώβριου του 2013 στο πρόγραμμα Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών, με τη συγχρηματοδότηση των ΠΕΠ ΑΜΘ (ΕΣΠΑ 2007-2013) με ποσοστό επιδότησης 60%.

Υλοποιήθηκαν μέσω του Προγράμματος:

- δαπάνες διαμόρφωσης του κτιρίου όπως οι βαφές, η ηλεκτρολογική εγκατάσταση, συστήματος πυρανίχνευσης, φωτιστικών σωμάτων και η διαμόρφωση του μπάνιου.

- προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών ενεργειακής κλάσης Α, τεχνολογίας inverter, εγκατάσταση θερμομονωτικών κουφωμάτων,

- δαπάνη για το εργονομικό σχεδιασμό του χώρου και σχεδιασμό των λογοτύπων της επιχείρησης, προμήθεια φωτεινής επιγραφής, 

- προμήθεια εξοπλισμού εκτυπωτικών μηχανημάτων εξοπλισμού Η/Υ και δικτυακών

- προμήθεια επίπλων,

- δημιουργεία αποθήκης αρχειοθέτησης.

- προμήθεια λογισμικού

- ανάπτυξη πλατφόρμας για την προβολή της επιχείρησης και την διαχείρισης του πελατολογίου της.

Δείτε το site της επιχείρηση εδώ

Tags: 
Τομέας: 
Πηγή χρηματοδότησης: