ΕΣΠΑ 2007-2013 ΙΙ: ΑΦΟΙ ΜΕΝΕΞΕ Ο.Ε.

enateam's picture
Submitted by enateam on Mon, 01/02/2017 - 15:31

H επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΜΕΝΕΞΕ Ο.Ε.» η οποία αποτελείται από τους τρεις αδερφούς, τον Θεόδωρο, τον Παναγιώτη και τον Σταύρο Μενεξέ δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού και λιανικού εμπορίου ιδρύθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2005..

H επιχείρηση εντάχθηκε τον Οκτώβριου του 2013 στο πρόγραμμα Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών, με τη συγχρηματοδότηση των ΠΕΠ ΑΜΘ (ΕΣΠΑ 2007-2013) με ποσοστό επιδότησης 60% με στόχο  την ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων όπου θα εγκατασταθεί η νέα μεταποιητική δραστηριότητα της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΕΝΕΞΕ Ο.Ε..

Συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν:

- Κατασκευή διώροφου μεταλλικού κτιρίου που θα περιλαμβάνει χώρο παραγωγής, αποθηκευτικό χώρο και εκθεσιακό χώρο για την προβολή των προϊόντων της εταιρείας.

- Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και περίφραξη του οικοπέδου,

- Τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων

- Τοποθέτηση μεταλλικών περσίδων σκίασης

- Εγκατάσταση βιομηχανικής θύρας ρολό

- Τοποθέτηση φωτιστικών με λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου.

Επιπλέον, υλοποιήθηκαν δαπάνες για την προμήθεια επίπλων για την οργάνωση των γραφείων της εταιρείας, ηλεκτρονικού εξοπλισμού, δαπάνες προβολής των προϊόντων της εταιρείας όπως επαγγελματικές κάρτες και διαφημιστικά έντυπα, δαπάνες προμήθειας και ηλεκτρονικών καταλόγων των προϊόντων που θα παράγει η εταιρεία.

Τομέας: 
Πηγή χρηματοδότησης: