Δωρεάν πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης για Αγρότες του Μέλλοντος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δωρεάν πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης για Αγρότες του Μέλλοντος

0 comments

Το Skills for Future Farmers αποτελεί μια πλατφόρμα που παρέχει προγράμματα κατάρτισης αγροτών, επαγγελματιών του Αγροδιατροφικού χώρου αλλά και οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, για θέματα και τεχνολογίες αιχμής γύρω από την αγροτική παραγωγή: 1. Βιολογική Γεωργία, 2. Βιο-οικονομία, 3. Πληροφοριακά Συστήματα στη Γεωργία, 4. Συστήματα Ακριβείας στη Γεωργία, 5. Διαχείριση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων, 6. Γεωργικές Αγορές, 7. Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20.

Η δωρεάν πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης είναι  διαθέσιμη στον ιστότοπο http://future-farmer.eu/, στην οποία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί, να παρακολουθήσει τα παραπάνω ψηφιακά μαθήματα, να επιλέξει ασκήσεις αυτο-αξιολόγησης και παράλληλα με την ηλεκτρονική συμπλήρωση ενός σύντομου ερωτηματολογίου, να λάβει με αυτοματοποιημένο τρόπο πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης για τα επιλεγμένα αντικείμενα. H εν λόγω εκπαίδευση είναι δυνατή και μέσω κινητών τηλεφώνων και φορητών συσκευών.

Στα πλαίσια του έργου έχουν αναπτυχθεί και διατίθενται δωρεάν εφαρμογές κινητού τηλεφώνου για Android και iOS με χρήσιμες λειτουργίες και ενημερώσεις για αγρότες, καθώς και μια πλατφόρμα e-commerce με δυνατότητα προσαρμογής για την ανάπτυξη ενός πλήρους e-shop.

Τέλος,  παρέχεται δωρεάν μια πλήρη και παραμετροποιήσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να διαφημίσει τα προϊόντα του ή να αναπτύξει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, σε λίγα απλά βήματα.

Για όλα τα παραπάνω κανείς μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες σε μια πολύ συνοπτική παρουσίαση, διαθέσιμη εδώ http://tinyurl.com/joinskiff-gr2.