Άνοιξαν οι αιτήσεις για φιλοξενία νεοφυών επιχειρηματιών στη θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων του Δ.Π.Θ.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

July 28, 2022 - 11:36
0 comments
Η θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης «Thinc Thrace incubator», ανακοινώνει την έναρξη του Ά Κύκλου υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή και φιλοξενία νεοφυών επιχειρηματικών ομάδων.
 
Σκοπός της θερμοκοιτίδας είναι η υποστήριξη της καινοτομίας και η προώθηση της επιχειρηματικότητας μέσω της επαγγελματικής ανάπτυξης των συμμετεχόντων αλλά και της εξεύρεσης δικτύων χρηματοδότησης των νέων ιδεών.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε:

  • Φοιτητές και απόφοιτοι των Τμημάτων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς και των λοιπών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας οι οποίοι ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ.
  • Εργαζόμενους του ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα οι οποίοι επιθυμούν να δημιουργήσουν δική τους επιχείρηση ή να συμμετάσχουν σε συνεργατικό σχήμα – ομάδα θερμοκοιτιαζόμενων.
  • Άνεργους καθώς και μέλη κοινωνικά ευπαθών ομάδων της Περιφέρειας ΑΜΘ, οι οποίοι διαθέτουν μια αξιόλογη και καινοτόμο ιδέα επιχειρηματικής δραστηριότητας.
  • Πέραν των ανωτέρω ομάδων, τονίζεται πως οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης, ή πολίτης χώρας μέλους της ΕΕ ή πολίτης τρίτης χώρας που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα, έχει δικαίωμα να αιτηθεί την υποστήριξή του από την Επιχειρηματική Θερμοκοιτίδα του ΔΠΘ.

Βασικά κριτήρια επιλεξιμότητας των αιτήσεων είναι τα παρακάτω:

  • Τουλάχιστον ένα μέλος της επιχειρηματικής ομάδας να είναι έως 35 ετών.
  • Η ομάδα να αποτελείται από 2 έως 5 άτομα.
Η Πρόσκληση και η Φόρμα Αίτησης για εισαγωγή στην θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων Thinc Thrace incubator βρίσκονται στην ιστοσελίδα thinc.duth.gr και η υποβολή των αιτήσεων θα είναι ενεργή μέχρι την Πέμπτη 18 Αυγούστου.