Ανάρτηση προσωρινών αποτελεσμάτων για "Κομφούζιο" & "Καταπολέμηση Ζιζανίων στους Ορυζώνες"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

September 24, 2018 - 09:42
0 comments

Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ανακοινώθηκε η ανάρτηση των προσωρινών πινάκων αποτελεσμάτων για τις δύο δράσεις του Μέτρου 10 του ΠΑΑ 2014-2020,  10.1.07: "Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες" και 10.1.08: "Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδόπτερων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)".

Τα αποτελέσματα της πρώτης αξιολόγησης και κατάταξης, με τη μορφή προσωρινού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης, έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) υποστήριξης της υλοποίησης των 2 δράσεων στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1018/ και οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα μπορούν να τα βλέπουν κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης τους. 

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την ανάρτηση του προσωρινού πίνακα αποτελεσμάτων καθώς και για την πρόσβασή τους σε αυτόν μέσω του ΠΣ, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που θα λάβουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση στήριξης.

Από σήμερα 24/09/2018 μέχρι τις 28/09/2018 θα παραμείνει ανοιχτή η διαδικασία των ενστάσεων, που πραγματοποιείται μέσω του ΠΣ. 

Τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενδικοφανών προσφυγών, οι οποίες ενδεχομένως υποβληθούν από υποψηφίους ανά την επικράτεια.

Δείτε εδώ  αναλυτικά την ανακοίνωση για τη Δράση 10.1.07: "Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες"

Δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση για τη Δράση 10.1.08: "Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδόπτερων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)"

Tags: