Ο.Α.Ε.Δ.: Νέο Πρόγραμμα Nεανικής Eπιχειρηματικότητας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

August 19, 2019 - 15:54
0 comments

Νέο Πρόγραμμα Προώθησης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας αναμένεται από τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοικήτριας του Ο.Α.Ε.Δ. κα. Μαρία Καραμεσίνη.

Το νέο αυτό πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ. θα αφορά ανέργους ηλικίας 18-29 ετών με στόχο την στήριξη τους στην δημιουργία νέας επιχείρησης. Οι νέοι δυνητικοί επιχειρηματίες θα πρέπει να υποβάλουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια μέσω μιας συγκεκριμένης διαδικασίας που θα υποδείξει ο Ο.Α.Ε.Δ., τα οποία στη συνέχεια θα αξιολογούνται βάση συγκεκριμένων κριτηρίων και θα κρίνονται επιλέξιμα μόνο εφόσον αξιολογηθηθούν ως βιώσιμα.

Επισημαίνεται πως οι νέοι επιχειρηματίες θα έχουν δικαίωμα δωρεάν υποστήριξης καθώς και συμβουλευτικής καθοδήγησης από επαγγελματίες μέντορες, προκειμένου να εξασφαλίσουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας και βιωσιμότητας στις επιχειρήσεις τις οποίες πρόκειται να  στήσουν μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος.

Πρόγραμμα Προώθησης στην Αυτοαπασχόληση

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ανοιχτό προς υποβολή επιχειρηματικών σχεδίων στη σελίδα του Ο.Α.Ε.Δ., το Πρόγραμμα Προώθησης στην Αυτοαπασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών 10.000 ανέργων, ηλικίας 18-66 ετών, μέσω του οποίου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιδοτηθεί έως 12.000 ευρώ σε συγκεκριμένες κατηγορίες δαπανών. Στόχος του προγράμματος αυτού είναι να βοηθήσει τους νέους επιχειρηματίες στα πρώτα βήματα της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα την υποβολή του επιχειρηματικού σας σχεδίου καθώς και την υλοποίηση του έργου καθ' όλη την διάρκεια του προγράμματος.

Ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ. τηλεφωνικά στο 25410 83370 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] .