Τελευταία

Latest

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Σχεδίων Βελτίωσης στην Χρυσούπολη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στη Χρυσούπολη η εκδήλωση της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης με θεματικούς άξονες τα προγράμματα "Σχέδια Βελτίωσης", "Απονιτροποίηση" και "Ομάδες Παραγωγών" του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 201

Read More

Εκδήλωση ΕΠΑνΕΚ στην Ξάνθη στις 29 Ιανουαρίου

Στο πλαίσιο της πληροφόρησης του κοινού για τις ενεργές δράσεις του ΕΠΑνΕΚ, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ και η ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ, σε συνεργασία με τον ΕΦΕΠΑΕ και τις Περιφερειακές Μονά

Read More

Ενίσχυση επιχειρηματικότητας με τα 6 προγράμματα του ΕΣΠΑ για το 2018

Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας θα αποτελέσει προτεραιότητα για το 2018 με 6 προγράμματα, προϋπολογισμού περίπου 290 εκατ. ευρώ να ετοιμάζονται από το υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Read More

Εκδήλωση Σχέδια Βελτίωσης & Απονιτροποίηση στη Χρυσούπολη

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 10/01/2018 στις 18:00, στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης με θεματικούς άξονες:

-Πρόγραμμα Απονιτροποίησης (μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα)

Read More

Ανακοινώθηκε η πρόσκληση για την Απονιτροποίηση

Λίγο πριν την εκπνοή του 2017 το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανάρτησε στη Διαύγεια την πολυαναμενόμενη πρόσκληση του Μέτρου 10,  Δράση 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα».

Read More

Χρόνια πολλά από την Ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης!!!

Η Εna Σύμβουλοι Ανάπτυξης αποχαιρετά το 2017 και σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και ένα παραγωγικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο νέο έτος. Χρόνια πολλά!!! 

Read More

Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016: Β' κύκλος "Γενική Επιχειρηματικότητα"

 

Σημείωση: Ειδικά για τα επενδυτικά σχέδια του τομέα πρωτογενούς γεωργικής παραγωγής ως ημερομηνία έναρξης της υποβολής των προτάσεων ορίζεται η 10.01.2018.

Read More

Pages