Πρόσκληση συμμετοχής σε επιχειρηματικές συναντήσεις με αγοραστές super market VERO στη Σερβία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

November 09, 2016 - 16:29
0 comments
Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.- Enterprise Greece, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών  επιχειρήσεων και την αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών, προγραμματίζει τη διεξαγωγή επιχειρηματικών συναντήσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για τον κλάδο τροφίμων – ποτών με αγοραστές από την αλυσίδα super market VERO www.supervero.rs στη Σερβία.
 
Στόχος των συναντήσεων είναι η αύξηση των ελληνικών προϊόντων που είναι τοποθετημένα στα ράφια της αλυσίδας και η διοργάνωση 20ημερου προβολής ελληνικών προϊόντων την άνοιξη του 2017.
 
Για το σκοπό αυτό σε συνεργασία με το γραφείο ΟΕΥ της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βελιγράδι, προσκαλεί στην Ελλάδα τους υπευθύνους αγορών της αλυσίδας, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με ενδιαφερόμενες εξαγωγικές επιχειρήσεις.
 
Η αλυσίδα υπεραγορών Βερόπουλος (SUPER VERO κατέχει σήμερα εδραιωμένη θέση στη σερβική αγορά, διαθέτει έξι καταστήματα με άνω των 15.000 τ.μ. εμπορικών χώρων, 450 εργαζόμενους και περί τους 2 εκατομμύρια πελάτες.
 
Ο κατάλογος των ενδιαφερομένων ελληνικών επιχειρήσεων που θα διαμορφωθεί θα αποσταλεί στους υπευθύνους της αλυσίδας προκειμένου να επιλέξουν αυτοί τις επιχειρήσεις με τις οποίες θα έρθουν σε επαφή.
 
Οι επιχειρήσεις που τελικά επιλεγούν για συναντήσεις θα ενημερωθούν από την Enterprise Greece για την ημερομηνία και το τόπο των συναντήσεων.
 
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων, θα πρέπει να συμπληρώσουν, τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν μαζί με σύντομο προφίλ της εταιρείας τους στα αγγλικά η ελληνικά , στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  [email protected] το αργότερο έως την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016.
 
Επισυνάπτεται κατάλογος των προϊόντων που έχουν ζητηθεί.
 
Για πληροφορίες σχετικά με την αγορά της Σερβίας μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κατερίνα Τσουνάκου Γραμματέα Α’ στο Γραφείο ΟΕΥ στο Βελιγράδι, Τηλ.: +381 11 322-23-38, +381 11 323-15-77 Φαξ: +381 11 324-92-15, Ε-mail: [email protected]
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Α. Τρυποσκούφη, στο τηλέφωνο  : 210 3355778 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]
 
Πηγή : ebex.gr