Εύη Βοϊβατοπούλου

enateam's picture

Σύμβουλος Ανάπτυξης Δευτερογενούς Τομέα

Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Ανάπτυξης  Δ.Π.Θ.

Είμαι η Εύη και εργάζομαι στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης από το 2014. Μεγαλώνοντας με 2 οικονομολόγους, διάβαζα από πολύ μικρή βιβλία management και είχα αποφασίσει  από τότε τις σπουδές που θα ακολουθούσα. Σήμερα λοιπόν, είμαι Πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και μετά την ενασχόληση μου με διάφορα αντικείμενα σχετικά και μη έχω ενταχθεί τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

Στην εταιρεία εργάζομαι σαν Σύμβουλος Ανάπτυξης Δευτερογενούς και Τριτογενούς Τομέα. Πιο συγκεκριμένα στην τρέχουσα φάση, ασχολούμαι με την υποβολή και την υλοποίηση προτάσεων του Επιχειρησιακού Πρόγραμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) που αποτελεί ένα από τα επτά τομεακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014 -2020. 

Αυτό που αγαπώ στη δουλειά μου είναι το αποτέλεσμα στο τέλος υλοποίησης των διαφόρων δράσεων. Αντλώ δύναμη και ενέργεια όταν βλέπω επιχειρήσεις από μικρά καλαίσθητα γραφεία μέχρι πολυτελή ξενοδοχεία, που δε θα μπορούσαν να υλοποιηθούν διαφορετικά,  να ξεκινούν από το μηδέν και να αναπτύσσονται με τη βοήθεια των προγραμμάτων.

Στον ελεύθερο μου χρόνο με ξεκουράζουν οι μικρές αποδράσεις και η επαφή με τη φύση.

Η συμβουλή της Εύης:

Οι επιχειρηματίες και οι υποψήφιοι επενδυτές θα πρέπει να επιλέγουν ορθά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονται. Οι καλοί συνεργάτες (σύμβουλοι, λογιστές κ.α.) είναι κομμάτι της επιτυχίας κάθε επιχείρησης και το κλειδί της ανάπτυξης της.

#enamember